Broșă cu bufnițe

Alamă, argilă polimerică

  • 45,00 Lei
Disponibilitate: La comandă în 3-5 zile
Livrare: +15 Lei (gratuit peste 250 Lei)

Broșa este un accesoriu chic de fiecare dată, original și de efect, chiar și pentru persoanele care nu apreciază, în mod deosebit, bijuteriile. Astfel, dacă te regăsești în situația în care cunoști o astfel de persoană, pentru care bijuteriile clasice nu reprezintă un must, însă vrei totuși să îi faci un cadou modern, irezistibil și inspirat, care să îi armonizeze stilul vestimentar, o broșă ar putea fi alegerea ideală. Iar dacă se întâmplă să iubească bufnițele, atunci avem deja pregătită pentru tine soluția câștigătoare - broșa cu bufnițe.

Simpatic și inedit din cale-afară, acest accesoriu se păstrează veșnic la modă și poate acompania minunat orice tip de vestimentație ai alege. Cu cât mai nonconformistă, cu atât mai bine. Broșa cu bufnițe este lucrată integral manual, ca toate celelalte produse pe care le puteți regăsi în paginile site-ului nostru, cu dragoste pentru oameni, necuvântătoare și artizanat, de mâini sigure și iscusite.

Broșa cu bufnițe se poate dovedi a fi un cadou excepțional atât pentru copii cât și pentru adulți, caracterul ei delicat și vesel aducând un plus de prospețime și originalitate oricărei ținute, de la cele mai mari până la cele mai mici, și de la cele mai improvizate până la cele mai studiate.

Specificaţii şi detalii pentru acest produs

Materiale Alamă, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 22 mm, sistem de prindere cu ac de broșă
Culori alb, albastru, roz, mov
Ambalaj suport din carton, plic transparent
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări şi răspunsuri

Pune o întrebare

Cod verificare

Review-uri (0)

Scrie un review