Broșă cu flori

  • 35,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 5-7 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Pentru o apariție de fiecare dată tonică și originală, te poți baza întotdeauna pe elementele de inspirație forală, pe diverse accesorii statement, care să îți ofere distincția pe care ți-o dorești. Broșa cu flori este unul dintre aceste elemente, ce întrunește toate acele calități necesare pentru a deveni unul dintre accesoriile tale preferate, indiferent de context. Este colorată, cu flori, de dimensiuni optime și foarte versatilă, putându-se asorta cu ușurință oricărei combinații vestimentare alese, de la cele clasice, elegante sau tip office, și până la cele mai moderne și nonconformiste.

Alege să fii deosebită, să îți oglindești frumusețea, unicitatea și pozitivismul printr-o piesă lucrată integral manual, cu cea mai mare migală și atenție la detalii, de mâini pricepute, dedicate artizanatului. Alege broșa cu flori, un accesoriu mereu la modă, care poate insufla un plus de energie fiecărei dimineți mohorâte și îți poate lumina subtil fiecare pas, din miile celor pe care îi faci, în fiecare zi, prin lume.

 

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Alamă, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 25 mm, sistem de închidere cu ac de broșă
Culori alb, albastru, gri
Ambalaj suport din carton, plic transparent
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Broșă cu flori

Pune o întrebare

Review-uri (0) Broșă cu flori

Scrie un review

Notă