Materiale
3 3
5 10
Culori
14 1
22 1
Motive
9 6
10 1
11 1
Disponibilitate
6 7
9
8
10
11
12 3
13

Brose

Bro╚Öele sunt, de c├ónd ne ╚Ötim ╚Öi se ╚Ötiu, un simbol incontestabil al elegan╚Ťei, un detaliu rafinat, care vorbe╚Öte la superlativ despre personalitatea purt─âtoarei sale, despre delicate╚Ťea ╚Öi manierele sale ╚Öi despre modul ├«n care alege s─â ├«╚Öi exteriorizeze stilul unic.

Broșă - Pandantiv Blooming Spring

Alam─â, argil─â polimeric─â, cristale Swarovski

48,00 Lei38,00 Lei
Vezi detalii

Broșă Harmony

Alam─â, argil─â polimeric─â, cristale Swarovski

45,00 Lei33,00 Lei
Vezi detalii

Broșă Spring Morning

Alam─â, argil─â polimeric─â, cristale Swarovski

40,00 Lei33,00 Lei
Vezi detalii

Broșă Sunflower

Alam─â, decor manual cu argil─â polimeric─â

38,00 Lei
Vezi detalii
Brose 1 - 10 din 10 (1 pagini)

Brose deosebite - handmade Atellier Wearable Art

O broșă plasată corect, ca un accent cromatic deosebit și inspirat ales, are puterea de a salva un întreg ansamblu vestimentar. Tocmai din acest motiv, nu s-ar fi putut ca din paginile siteului nostru să lipsească tocmai această categorie.

Bro╚Öele noastre sunt lucrate frumos, cu migal─â ╚Öi dedicare continu─â, decorate manual cu diverse materiale, toate de cea mai bun─â calitate, pentru rezultate cu care s─â ne putem m├óndri, de fiecare dat─â. Fiindc─â ├«ntotdeauna ne dorim ca produsele noastre s─â spun─â pove╚Öti ╚Öi s─â st├órneasc─â emo╚Ťii, aceste bro╚Öe sunt g├óndite ca ni╚Öte mici tablouri, mici p├ónze albe pe care ÔÇ×brod─âmÔÇŁ peisaje inedite. Imposibil ca plimb├óndu-╚Ťi privirea deasupra paginilor, s─â nu g─âse╚Öti nici m─âcar una care s─â-╚Ťi vorbeasc─â, pe limba stilului t─âu.

Ce zici, ai g─âsit-o?