Materiale
3 3
5 10
Culori
14 1
22 1
Motive
9 6
10 1
11 1
Disponibilitate
6 7
9
8
10
11
12 3
13

Brose

Broșele sunt, de când ne știm și se știu, un simbol incontestabil al eleganței, un detaliu rafinat, care vorbește la superlativ despre personalitatea purtătoarei sale, despre delicatețea și manierele sale și despre modul în care alege să își exteriorizeze stilul unic.

Broșă Harmony

Alamă, argilă polimerică, cristale Swarovski

45,00 Lei
Vezi detalii

Broșă Spring Morning

Alamă, argilă polimerică, cristale Swarovski

40,00 Lei
Vezi detalii

Broșă Sunflower

Alamă, decor manual cu argilă polimerică

38,00 Lei
Vezi detalii
Brose 1 - 10 din 10 (1 pagini)

Brose deosebite - handmade Atellier Wearable Art

O broșă plasată corect, ca un accent cromatic deosebit și inspirat ales, are puterea de a salva un întreg ansamblu vestimentar. Tocmai din acest motiv, nu s-ar fi putut ca din paginile siteului nostru să lipsească tocmai această categorie.

Broșele noastre sunt lucrate frumos, cu migală și dedicare continuă, decorate manual cu diverse materiale, toate de cea mai bună calitate, pentru rezultate cu care să ne putem mândri, de fiecare dată. Fiindcă întotdeauna ne dorim ca produsele noastre să spună povești și să stârnească emoții, aceste broșe sunt gândite ca niște mici tablouri, mici pânze albe pe care „brodăm” peisaje inedite. Imposibil ca plimbându-ți privirea deasupra paginilor, să nu găsești nici măcar una care să-ți vorbească, pe limba stilului tău.

Ce zici, ai găsit-o?