Broșă A Bird's Song

  • 29,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 5-7 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Pentru orice iubitoare de primăvară, soare și natură proaspăt renăscută, pentru orice admiratoare a trilurilor vesele de păsări grăbite într-o dimineață caldă, pentru tine, aceea care poți simți parfumul primăverii încă de dinainte ca zăpada să se fi topit complet de pe streșini, am lucrat, cu drag și soare-n suflet, broșa A Bird's Song. 

Lucrată integral manual, ca un mic tablou natural, această bijuterie delicată și colorată poate înfățișa o multitudine de specii și scene diferite, în diverse abordări stilistice. Broșa A Bird's Song poate fi de asemenea oferită în dar drept mărțișor, împlinindu-și astfel, la modul cât se poate de propriu, menirea de mesager al primăverii. 

Gândită ca un accesoriu versatil, vesel și elegant, deopotrivă, potrivit oricărei vârste, și lucrată ca atare, broșa A Bird's Song poate însoți cu maxim efect atât o ținută casual-elegantă, cât și una office. Atenția la detalii și migala necesare compunerii unui astfel de tablou, piesă cu piesă, a modelării și dispunerii individuale a fiecărui element care îl compun, fac din această mică bijuterie inedită un adevărat punct de atracție, până și pentru privirile cele mai rafinate. 

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale alamă, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 22 mm, sistem de prindere cu ac de broșă
Culori bej, albastru, roz, mov
Ambalaj suport din carton, plic transparent
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Broșă A Bird's Song

Pune o întrebare

Review-uri (0) Broșă A Bird's Song

Scrie un review

Notă