Broșă Poppy Field

Alamă, argilă polimerică

  • 49,00 Lei
Disponibilitate: La comandă în 3-5 zile
Livrare: 15 Lei, gratuit peste 250 Lei

O broșă este întotdeauna un element de efect, un accesoriu rafinat ce poate însoți orice stil vestimentar, în mod delicat și inedit. Cu toate astea, broșa Poppy Field nu este un simplu accesoriu, nu este doar un element decorativ sau o mică bijuterie prinsă în piept. Aceasta poartă, în decorul său diafan, amintirea fragilă a unei dimineți calde, petrecute în mângâierea razelor soarelui. O zi petrecută pe câmpul nemuncit din spatele casei bunicilor, cu picioarele goale prin iarba înaltă și printre sute de flori sângerii, așternute în fața ochilor, ca un covor în ziua galei.

Macul a fost întotdeauna un simbol al gingășiei, al delicateții, al dragostei. Iar câmpurile cu maci reprezintă de fiecare dată un piesaj greu de cuprins în cuvinte. Acum nu mai este nevoie, fiindcă în cazul în care și tu iubești aceste flori minunate la fel de mult precum o facem noi, atunci vei putea purta această amintire frumoasă la piept, pe întreg parcursul anului, pentru a îți lumina până și cea mai mohorâtă zi.

Broșa Poppy Field este o poezie prinsă într-un mic tablou pe care poți alege să îl expui, cu naturalețe, în orice context, convinsă fiind că nu va fi niciodată trecut cu vederea.

Specificaţii şi detalii pentru acest produs

Materiale alamă, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 35 mm, sistem de prindere cu ac de broșă
Culori verde, rosu, negru
Ambalaj suport din carton, plic transparent
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări şi răspunsuri

Pune o întrebare

Cod verificare

Review-uri (0)

Scrie un review