Semn de carte Copacul cu flori

Alamă vintage, decorat handmade cu argilă polimerică

  • 80,00 Lei
Disponibilitate: În stoc
Livrare: +15 Lei (gratuit peste 250 Lei)

Semnul de carte Copacul cu flori poate fi un cadou minunat pe care îl poți face unui prieten pasionat de carte, literatură, unui profesor sau chiar ție însuți.

Pentru orice cititor împătimit și spirit boem, căruia îi place să acompanieze fiecare cafea sau ceai fierbinte, acasă sau în oraș, cu măcar câteva pagini din cartea favorită a momentului, pentru orice domnișoară cochetă care profită și de timpul dintre câteva stații de autobuz pentru a mai parcurge măcar un capitol scurt, pentru orice doamnă profesor modernă și dedicată, care poate își poartă întotdeauna suportul de curs, un semn de carte elegant poate reprezenta un cadou absolut memorabil.

Semnul de carte Copacul cu flori este un element distinctiv, un accesoriu statement, care spune multe despre caracterul purtătorului său și seriozitatea cu care își tratează pasiunea pentru citit. Decorat manual cu petale și frunzulițe delicate modelate cu migală din argilă polimerică, acest semn de carte chic cu aer vintage, boem și romantic, este cu siguranță o adiție pe cât de utilă, pe atât de inedită și aspectuoasă, adusă oricărei colecții de iubitor al cuvintelor.

Specificaţii şi detalii pentru acest produs

Materiale Alamă vintage, decorat handmade cu argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice lungime 8,5 cm; lățime 2,3 cm
Culori albastru turcuaz, roz, mov, maro, galben, roșu, portocaliu
Ambalaj cutie carton tip perniță
Alte specificaţii produs însoțit de factură și garanție

Întrebări şi răspunsuri

Pune o întrebare

Cod verificare

Review-uri (0)

Scrie un review