Semn de carte cu flori verzi

  • 58,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 5-7 zile

Livrare: 19 Lei (livrare gratuit─â la o comand─â peste 190 Lei)

Semnul de carte cu flori este un cadou minunat pe care ├«l po╚Ťi face unui prieten pasionat de literatur─â, unui profesor sau chiar ╚Ťie ├«nsu╚Ťi, ca cel mai estetic imbold de a citi, poate, mai mult dec├ót o faci deja.

Pentru orice cititor ├«mp─âtimit ╚Öi spirit boem, c─âruia ├«i place s─â acompanieze fiecare cafea sau ceai fierbinte, acas─â sau ├«n ora╚Ö, cu m─âcar c├óteva pagini din cartea favorit─â a momentului, pentru orice domni╚Öoar─â cochet─â care profit─â ╚Öi de timpul dintre c├óteva sta╚Ťii de autobuz pentru a mai parcurge m─âcar un capitol scurt, pentru orice doamn─â profesor modern─â ╚Öi dedicat─â, care ├«╚Öi poart─â ├«ntotdeauna suportul de curs ca pe cea mai de pre╚Ť bijuterie, un semn de carte elegant poate reprezenta un cadou absolut memorabil.

Semnul de carte cu flori este un element distinctiv, un accesoriu statement, care spune multe despre caracterul purt─âtorului s─âu ╚Öi seriozitatea cu care ├«╚Öi trateaz─â pasiunea pentru citit. Decorat manual cu zeci de petale ╚Öi frunzuli╚Ťe delicate modelate cu migal─â din argil─â polimeric─â, acest semn de carte chic cu aer vintage, boem ╚Öi romantic, este cu siguran╚Ť─â o adi╚Ťie pe c├ót de util─â, pe at├ót de inedit─â ╚Öi aspectuoas─â, adus─â oric─ârei colec╚Ťii de iubitor al cuvintelor.

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comand─â. Pot exista u╚Öoare diferen╚Ťe ├«ntre produsul comandat de dumneavoastr─â ╚Öi produsul afi╚Öat ├«n poze. ├Äncerc─âm s─â ne asigur─âm c─â fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, ├«ns─â fiecare monitor poate afi╚Öa culorile pu╚Ťin diferit, astfel c─â este posibil ca ceea ce vede╚Ťi pe ecran s─â difere foarte u╚Öor fa╚Ť─â de culorile produsului original.

Detalii despre aceast─â bijuterie
Materiale Alam─â, argil─â polimeric─â
Dimensiuni ┼či detalii tehnice lungime 8,5 cm, l─â╚Ťime 2,3 cm
Culori maro, verde, bej, ocru
Ambalaj cutie carton tip perni╚Ť─â
Alte specifica┼úii produs ├«nso╚Ťit de factur─â ╚Öi garan╚Ťie

Întrebări pentru Semn de carte cu flori verzi

Pune o întrebare

Review-uri (0) Semn de carte cu flori verzi

Scrie un review

Not─â