Semn de carte vintage, personalizat cu monogramă

Alamă vintage, decorat handmade cu argilă polimerică

  • 79,00 Lei71,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 3-5 zile

Livrare: 15 Lei, gratuit peste 250 Lei

Semnul de carte vintage personalizat cu monogramă este, fără doar și poate, cadoul ideal pentru orice cititor împătimit. Privind chiar mai departe de atât, se poate dovedi a fi cu siguranță și un cadou inspirat pentru a impulsiona pe cineva să citească mai mult decât o face deja, într-o manieră elegantă și inedită. Da, fără modestie, putem spune că e atât de reușit și original, încât poți să te pui cu burta pe carte și doar de dragul lui. 

Lucrat integral manual, ca toate produsele pe care le realizăm, cu o deosebită atenție acordată fiecărui detaliu, semnul de carte personalizat cu monogramă este cu siguranță un mod original de a te asigura că nu mai uiți niciodată unde ai rămas. Și că nimeni altcineva nu va uita cui aparține acea carte. 

Pe lângă utilitatea evidentă, semnul de carte fix personalizat cu monogramă este un obiect-bijuterie care va străluci discret în compania cărții tale preferate, acordându-ți totodată un minunat aer boem. Ca să nu mai vorbim despre cât de bine dă în fotografiile de pe Instagram, asortat cu rochia aceea înflorată care îți place mult, o cană cu ceai fierbinte și unul dintre cele mai apreciate titluri recente. 
Până la urmă, cine a spus că nu și-ar dori și cărțile noastre niște accesorii?

Specificaţii şi detalii pentru acest produs

Materiale Alamă vintage, decorat handmade cu argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice lungime 8,5 cm, lățime 2,3 cm
Culori la alegere: albastru, verde, roșu, galben, mov, negru
Ambalaj cutie carton tip perniță
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări şi răspunsuri

Pune o întrebare

Cod verificare

Review-uri (0)

Scrie un review

Notă