Materiale
4 1
5 7
Motive
9 6
Culori cristal Swarovski
14 1
Pre╚Ť
Pre╚Ť: Lei58 ÔÇö Lei60

Semne de carte

Semne de carte realizate handamade în atelierul nostru, decorate vintage cu pricepere și grijă acordată fiecărui detaliu original, rezistente pentru următoarele generaţii.

Semne de carte 1 - 7 din 7 (1 pagini)

Semne de carte deosebite Atellier

Un semn de carte original este un accesoriu de neegalat, pentru orice cititor împătimit, pentru orice autor, dascăl sau iubitor de literatură, indiferent de sex, indiferent de vârstă, rezistente pentru următoarele generaţii. Semnele de carte pot fi un cadou original și memorabil, poate fi un imbold subtil și simpatic, poate fi chiar și o minunată recuzită, mereu la îndemână, pentru pozele artsy de pe Instagram.
Pe l├óng─â utilitatea evident─â, semnele de carte create ├«n atelierul nostru ╚Öi decorate manual vintage, cu pricepere ╚Öi o maxim─â grij─â acordat─â fiec─ârui detaliu ├«n parte, devin adev─ârate bijuterii ├«n compania c─âr╚Ťii tale preferate.

Aceste produse unisex eman─â rafinament ╚Öi delicate╚Ťe, p─âstr├ónd un parfum boem, vintage, care se asorteaz─â frumos oric─ârui vis─âtor.
O not─â suplimentar─â de stil personal, un element deosebit de care s─â ├«╚Ťi legi trademark-ul, un accesoriu de efect p├ón─â ╚Öi pentru cei care nu obi╚Önuiesc s─â poarte accesorii; acestea sunt semnele noastre de carte originale, totodat─â semne distinctive ale ╚Öarmului t─âu aparte.