Materiale
4 1
5 10
Culori
14 3
Motive
9 6
Pre╚Ť
Pre╚Ť: Lei58 ÔÇö Lei65
Disponibilitate
6 7
9
8
10 1
11 2
12

Semne de carte

Un semn de carte original lucrat manual (handmade) este un accesoriu de neegalat, pentru orice cititor împătimit, pentru orice autor, dascăl sau iubitor de literatură, indiferent de sex, indiferent de vârstă, rezistente (metalice) pentru următoarele generaţii.

Semne de carte 1 - 10 din 10 (1 pagini)

Semne de carte deosebite Atellier Wearable Art

Un semn de carte original lucrat manual (handmade) este un accesoriu de neegalat, pentru orice cititor împătimit, pentru orice autor, dascăl sau iubitor de literatură, indiferent de sex, indiferent de vârstă, rezistente (metalice) pentru următoarele generaţii. Semnele de carte pot fi un cadou original și memorabil, poate fi un imbold subtil și simpatic, poate fi chiar și o minunată recuzită, mereu la îndemână, pentru pozele artsy de pe Instagram.

Pe l├óng─â utilitatea evident─â, semnele de carte sunt din metal rezistent, decorate┬ámanual sau vintage ├«n atelierul nostru, cu pricepere ╚Öi o maxim─â grij─â acordat─â fiec─ârui detaliu ├«n parte, devin adev─ârate bijuterii ├«n compania c─âr╚Ťii tale preferate.

Aceste produse unisex eman─â rafinament ╚Öi delicate╚Ťe, p─âstr├ónd un parfum boem, vintage, care se asorteaz─â frumos oric─ârui vis─âtor.
O not─â suplimentar─â de stil personal, un element deosebit de care s─â ├«╚Ťi legi trademark-ul, un accesoriu de efect p├ón─â ╚Öi pentru cei care nu obi╚Önuiesc s─â poarte accesorii; acestea sunt semnele noastre de carte originale, totodat─â semne distinctive ale ╚Öarmului aparte.