Materiale
4 1
5 7
Motive
9 6
Culori cristal Swarovski
14 1
Preț
Preț: Lei58 Lei60

Semne de carte

Semne de carte realizate handamde în atelierul nostru, decorate manual cu pricepere și o maximă grijă acordată fiecărui detaliu original în parte, rezistente pentru următoarele generaţii.

Semne de carte 1 - 7 din 7 (1 pagini)

Semne de carte deosebite - Handmade Atellier

Un semn de carte este un accesoriu de neegalat, pentru orice cititor împătimit, pentru orice autor, dascăl sau iubitor de literatură, indiferent de sex, indiferent de vârstă, rezistente pentru următoarele generaţii. Poate fi un cadou original și memorabil, poate fi un imbold subtil și simpatic, poate fi chiar și o minunată recuzită, mereu la îndemână, pentru pozele artsy de pe Instagram.
Pe lângă utilitatea evidentă, semnele de carte create în atelierul nostru și decorate manual, cu pricepere și o maximă grijă acordată fiecărui detaliu în parte, devin adevărate bijuterii în compania cărții tale preferate.

Aceste produse unisex emană rafinament și delicatețe, păstrând un parfum boem, vintage, care se asortează frumos oricărui visător.
O notă suplimentară de stil personal, un element deosebit de care să îți legi trademark-ul, un accesoriu de efect până și pentru cei care nu obișnuiesc să poarte accesorii; acestea sunt semnele noastre de carte originale, totodată semne distinctive ale șarmului tău aparte.