Materiale
4 1
5 1
Preț
Preț: Lei55 Lei55

Semne de carte

Semn de carte personalizat cu monogramă Semn de carte personalizat cu monogramă
Semn de carte personalizat cu monogramă
55,00 Lei Fără TVA: 55,00 Lei

Semnul de carte personalizat cu monogramă este, fără doar și poate, cadoul ideal pentru orice cititor împătimit. Privind chiar mai departe de atât, se poate dovedi a fi cu siguranță și un cadou inspirat pentru a impulsiona pe cineva să citească mai mult decât o face deja, într-o manieră elegantă și ..

Adaugă în Coş
Semne de carte 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Semne de carte deosebite - Handmade Atellier Wearable Art

Un semn de carte este un accesoriu de neegalat, pentru orice cititor împătimit, pentru orice autor, dascăl sau iubitor de literatură, indiferent de sex, indiferent de vârstă. Poate fi un cadou original și memorabil, poate fi un imbold subtil și simpatic, poate fi chiar și o minunată recuzită, mereu la îndemână, pentru pozele artsy de pe Instagram.
Pe lângă utilitatea evidentă, semnele de carte create în atelierul nostru și decorate manual, cu pricepere și o maximă grijă acordată fiecărui detaliu în parte, devin adevărate bijuterii în compania cărții tale preferate.

Aceste produse unisex emană rafinament și delicatețe, păstrând un parfum boem, vintage, care se asortează frumos oricărui visător.
O notă suplimentară de stil personal, un element deosebit de care să îți legi trademark-ul, un accesoriu de efect până și pentru cei care nu obișnuiesc să poarte accesorii; asta sunt semnele noastre de carte, totodată semne distinctive ale șarmului tău aparte.