Materiale
4 1
5 10
Culori
14 3
Motive
9 6
Pre╚Ť
Pre╚Ť: Lei58 ÔÇö Lei75
Disponibilitate
6 7
9
8
10 1
11 2
12

Semne de carte

Un semn de carte original lucrat manual (handmade) este un accesoriu de neegalat, pentru orice iubitoare de literatură, indiferent de vârstă, rezistent pentru următoarele generaţii, decorat cu grija acordată fiecărui detaliu.

Semne de carte 1 - 10 din 10 (1 pagini)

Semne de carte deosebite Atellier Wearable Art

Un semn de carte original lucrat manual (handmade) este un accesoriu de neegalat, pentru orice iubitoare de literatură, indiferent de vârstă, rezistent pentru următoarele generaţii, decorat cu grija acordată fiecărui detaliu. Semnele de carte pot fi un cadou original și memorabil, poate fi un imbold subtil și simpatic, poate fi chiar și o minunată recuzită, mereu la îndemână, pentru pozele artsy de pe Instagram.

Pe l├óng─â utilitatea evident─â, semnele noastre de carte sunt din metal rezistent, decorate┬ámanual sau vintage, cu pricepere ╚Öi o maxim─â grij─â acordat─â fiec─ârui detaliu ├«n parte, aceastea devin adev─ârate bijuterii ├«n compania c─âr╚Ťii preferate.

Aceste produse eman─â rafinament ╚Öi delicate╚Ťe, p─âstr├ónd un parfum boem, vintage, care se asorteaz─â frumos oric─ârui iubitor de carte oferind o not─â suplimentar─â de stil personal.