Semn de carte cu flori albastre

Alamă vintage, decorat handmade cu argilă polimerică si cristale Swarovski

  • 78,00 Lei

Obține 15% REDUCERE Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cuponul.

Adaugă la Favorite

Pune o întrebare

Fără TVA: 78,00 Lei

Semnul de carte cu flori albastre poate reprezenta cadoul minunat pe care îl poți face unui pasionat de carte, literatură, unui profesor sau chiar ție însuți.

Pentru orice cititor împătimit și spirit boem, căruia poate îi place să acompanieze fiecare cafea sau ceai fierbinte, acasă sau în oraș, cu măcar câteva pagini din cartea favorită a momentului, pentru orice domnișoară cochetă care profită și de timpul dintre câteva stații de autobuz pentru a mai parcurge măcar un capitol scurt, pentru orice doamnă profesor modernă și dedicată.

Semnul de carte cu flori este un element distinctiv, un accesoriu statement, care spune multe despre caracterul purtătorului său și seriozitatea cu care își tratează pasiunea pentru citit.

Decorat manual cu zeci de petale și frunzulițe delicate modelate cu migală din argilă polimerică, acest semn de carte chic cu aer vintage, boem și romantic, este cu siguranță o adiție pe cât de utilă, pe atât de inedită și aspectuoasă, adusă oricărei colecții de iubitor al cuvintelor.

Materiale: Alamă vintage, decorat handmade cu argilă polimerică si cristale Swarovski
Dimensiuni şi detalii tehnice: lungime 8,5 cm, lățime 2,3 cm
Culori: negru, albastru, verde
Ambalaj: cutie carton tip perniță
Alte specificaţii: produs însoțit de factură și garanție

Pune o întrebare

Fii primul utilizator care scrie un review. Spune-ţi părerea acordând un rating acestui produs.

Scrie un review