Cercei Sunset Gold pe suport din argint placat cu aur

Argint 925 sau Argint placat cu Aur, argilă polimerică, cristale

  • 164,00 Lei

Obține 15% REDUCERE Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cuponul.

Adaugă la Favorite

Pune o întrebare

Fără TVA: 164,00 Lei

Cerceii de argint Sunset Gold sunt realizați manual cu o deosebită atenție la detalii, pe suport din argint placat cu aur şi o combinaţie cromatică apropiată apusului de soare.

Poate îți amintești de serile de vară petrecute la malul mării, în care nisipul fin, cald încă, ți se joacă printre degete, iar rochia vaporoasă, înflorată, îți dansează în ritmul brizei? Te simți ca o vedetă de cinema, privind apusul perfect, cu vânt prin păr și tălpile goale. 

Ei bine, tocmai fiindcă am vrea să te poți simți așa cât mai des, însă nu îți putem oferi apusuri la malul mării în fiecare zi, am creat cerceii Sunset Gold. 

Combinația cromatică deosebită ce se regăsește în cerceii de argint Sunset Gold este un omagiu adus frumuseții oricărui apus de seară caldă, iar forma versatilă, tema florală și aspectul vintage sunt gândite în ton cu tendințele actuale, ca o extensie naturală a fluidității oricărei ținute vaporoase.

Materiale: Argint 925 sau Argint placat cu Aur, argilă polimerică, cristale
Dimensiuni şi detalii tehnice: diametrul interior 12 mm, diametrul exterior 14 mm, lungime totală 24 mm, sistem de închidere leverback cu tortițe închise
Culori: roșu, auriu, verde
Ambalaj: cutie pentru bijuterii sau ambalare cadou
Alte specificaţii: produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Pune o întrebare

Fii primul utilizator care scrie un review. Spune-ţi părerea acordând un rating acestui produs.

Scrie un review

Etichete: vara  cercei vara