Semn de carte Copacul cu flori

  • 80,00 Lei

Obține acum o REDUCERE DE 15% Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi codul.

Adaugă la Favorite

Pune o întrebare

(1 review-uri)

Fără TVA: 80,00 Lei

Semnul de carte Copacul cu flori poate fi un cadou minunat pe care îl poți face unui prieten pasionat de carte, literatură, unui profesor sau chiar ție însuți.

Pentru orice cititor împătimit și spirit boem, căruia îi place să acompanieze fiecare cafea sau ceai fierbinte, acasă sau în oraș, cu măcar câteva pagini din cartea favorită a momentului, pentru orice domnișoară cochetă care profită și de timpul dintre câteva stații de autobuz pentru a mai parcurge măcar un capitol scurt, pentru orice doamnă profesor modernă și dedicată, care poate își poartă întotdeauna suportul de curs, un semn de carte elegant poate reprezenta un cadou absolut memorabil.

Semnul de carte Copacul cu flori este un element distinctiv, un accesoriu statement, care spune multe despre caracterul purtătorului său și seriozitatea cu care își tratează pasiunea pentru citit. Decorat manual cu petale și frunzulițe delicate modelate cu migală din argilă polimerică, acest semn de carte chic cu aer vintage, boem și romantic, este cu siguranță o adiție pe cât de utilă, pe atât de inedită și aspectuoasă, adusă oricărei colecții de iubitor al cuvintelor.

Materiale: Alamă vintage, decorat handmade cu argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice: lungime 8,5 cm; lățime 2,3 cm
Culori: albastru turcuaz, roz, mov, maro, galben, roșu, portocaliu
Ambalaj: cutie carton tip perniță
Alte specificaţii: produs însoțit de factură și garanție

Pune o întrebare

Alina Salagean - 05.01.2023

Am comandat aceste semne de carte pentru a le oferi cadou. Dar cu siguranta voi comanda si pentru mine pentru ca sunt foarte frumos lucrate. Intr-adevar se vede ca sunt lucrate manual. Multumesc frumos.

Scrie un review