Set Flower Island (cercei cu pandantiv și lant din argint)

(1 review-uri)
  • 249,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 3-5 zile

Delicat, elegant și foarte fresh, datorită combinației cromatice deosebite, setul de argint Flowers Island este fără doar și poate o alegere minunată pentru o domnișoară sau o doamnă tânără - în spirit, evident, că în vârstă nu credem. Nu când vine vorba de orice înseamnă o expresie a stilului personal, în orice caz. 

Lucrat cu pasiune și o deosebită atenție acordată fiecărui detaliu, setul de argint Flowers Island, format din cercei, pandantiv și lanț, atrage orice priviri cu acest caracter puternic, desăvârșit, ce își păstrează, însă, fără efort, doza perfectă de rafinament. Tema florală este complimentată de alegerile cromatice sidefate, dând un aer proaspăt și primăvăratic întregului ansamblu.

Extrem de potrivit ca un cadou cu care nu prea poți da greș, setul de argint Flowers Island se va asorta minunat cu orice ținută, de la cele sobre, elegante, care își caută doar o pată potrivită de culoare, și până la cele mai îndrăznețe, purtate la o petrecere pe plajă, în bătaia brizei sărate.

 

Specificaţii şi detalii pentru acest produs

Materiale Argint 925, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice Pandantiv: diametru pandantiv 20 mm, lungime lanț 40 cm; Cercei: diametrul 16 mm, lungime totală cercei 28 mm, tortițe închise cu sistem de închidere leverback, cercei cu baza rotundă mobilă
Culori albastru-petrol, roz, turcuaz, maro
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări şi răspunsuri utile

Pune o întrebare

Review-uri (1)

Scrie un review

Notă