Categorie
75
Materiale
3 5
Culori cristal Swarovski
13 1
14 1
15 2
Preț
Preț: Lei135 Lei225

Bijuterii mireasa

Bijuterile handmade pentru mireasa care transmit emoția și unicitatea momentului, strălucirea femeii în ziua ei cea mare.

Bijuterii mireasa 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Bijuterii mireasa Atellier

În colecția noastră de bijuterii pentru mirese, am mers pe ideea că nimic nu poate transmite mai bine emoția și unicitatea momentului decât o bijuterie handmade, și că nimic nu oglindește mai bine strălucirea unei femei în ziua ei cea mare, decât o mulțime de cristale Swarovski.

Când te gândești la impactul apariției, e clar că rochia de mireasa este elementul principal, alături de atitudinea radiantă a proaspetei doamne, însă bijuteriile miresei au si ele un rol bine stabilit. Dacă sunt alese corespunzator, accesoriile vor evidenția și vor completa nu doar frumusețea rochiei de mireasă, ci vor scoate în evidență și complimenta trăsăturile celei care le poartă. Pe de altă parte, dacă nu sunt alese corespunzător, bijuteriile vor strica întregul echilibru care trebuie să caracterizeze, per ansamblu, aspectul miresei în ziua cea mare.

Așadar, putem spune că rochia este cea care decide ce fel de bijuterii trebuie să alegeți. De exemplu, în funcție de decolteul rochiei, se va alege colierul. De asemenea, dacă rochia este simplă, bijuteriile pot fi mai masive. În caz contrar, dacă vestimentația este bogată în detalii, se vor alege bijuterii foarte simple. Întotdeauna ai grijă ca bijuteria aleasă să nu „eclipseze” rochia, ci să o completeze și să-i accentueze frumusețea.

În colecția noastră, suntem siguri că vei putea găsi accesoriile perfecte pentru orice linie a rochiei, pentru orice tip de trăsături și orice personalitate unică. Și de îți dorești totuși ceva doar al tău - asta e frumusețea lucrului făcut de mână - ne poți contacta pentru a da împreună forma exactă a gândurilor tale, tuturor bijuteriilor pe care le vei purta în ziua cea mare.