Categorie
75
Materiale
3 4
Culori cristal Swarovski
14 1
15 2
Preț
Preț: Lei135 Lei225

Bijuterii mireasă

Cercei argint cu cristale Swarovski Bright Day
160,00 Lei Fără TVA: 160,00 Lei

Cerceii din argint și cristale Swarovski Bright Day sunt niște accesorii de efect, deosebite și prețioase, demne să îți însoțească cea mai specială rochie pe care o vei purta vreodată, în cea mai senină zi dintre toate. Eleganți și impecabil lucrați, înnobilați de modelul decorativ rafinat, reali..

Adaugă în Coş
Cercei argint cu cristale Swarovski Moonlight Rocking Stones
135,00 Lei Fără TVA: 135,00 Lei

Creați cu gândul la modul deosebit în care îi stă unei reprezentări de eleganță desăvârșită, mână în mână cu atipicul fiecărei personalități în parte, cerceii din argint cu cristale Swarovski Moonlight Rocking Stones sunt o împletire unică a două stiluri absolut complementare, potriviți pentru o mir..

Adaugă în Coş
Cercei argint cu cristale Swarovski Pure Romance
149,00 Lei Fără TVA: 149,00 Lei

Fie că se apropie ziua cea mare sau cauți un cadou absolut deosebit pentru o persoană foarte apropiată, cerceii din argint și cristale Swarovski Pure Romance sunt fără doar și poate o alegere sigură și corectă, pentru orice viitoare mireasă. Lucrați pe bază de metal prețios și decorați integral m..

Adaugă în Coş
Set argint cu cristale Swarovski Precious Bride
225,00 Lei Fără TVA: 225,00 Lei

Orice mireasă își dorește să fie cât mai deosebită în ziua în care va spune DA, răspicat, propriului basm cu happy-end. Fiecare femeie își dorește să se prezinte atât de frumoasă încât să le taie respirația invitaților pentru câteva fracțiuni de secundă, iar inima viitorului soț să sară peste o băta..

Adaugă în Coş
Bijuterii mireasă 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Bijuterii mireasă Atellier

În colecția noastră de bijuterii pentru mirese, am mers pe ideea că nimic nu poate transmite mai bine emoția și unicitatea momentului decât o bijuterie handmade, și că nimic nu oglindește mai bine strălucirea unei femei în ziua ei cea mare, decât o mulțime de cristale Swarovski.

Când te gândești la impactul apariției, e clar că rochia de mireasa este elementul principal, alături de atitudinea radiantă a proaspetei doamne, însă bijuteriile miresei au si ele un rol bine stabilit. Dacă sunt alese corespunzator, accesoriile vor evidenția și vor completa nu doar frumusețea rochiei de mireasă, ci vor scoate în evidență și complimenta trăsăturile celei care le poartă. Pe de altă parte, dacă nu sunt alese corespunzător, bijuteriile vor strica întregul echilibru care trebuie să caracterizeze, per ansamblu, aspectul miresei în ziua cea mare.

Așadar, putem spune că rochia este cea care decide ce fel de bijuterii trebuie să alegeți. De exemplu, în funcție de decolteul rochiei, se va alege colierul. De asemenea, dacă rochia este simplă, bijuteriile pot fi mai masive. În caz contrar, dacă vestimentația este bogată în detalii, se vor alege bijuterii foarte simple. Întotdeauna ai grijă ca bijuteria aleasă să nu „eclipseze” rochia, ci să o completeze și să-i accentueze frumusețea.

În colecția noastră, suntem siguri că vei putea găsi accesoriile perfecte pentru orice linie a rochiei, pentru orice tip de trăsături și orice personalitate unică. Și de îți dorești totuși ceva doar al tău - asta e frumusețea lucrului făcut de mână - ne poți contacta pentru a da împreună forma exactă a gândurilor tale, tuturor bijuteriilor pe care le vei purta în ziua cea mare.