• Categorii
  3
 • Materiale
  0
  0
 • Culori
  0
  0
 • Tip închizători
  0
 • Disponibilitate
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Preţ
  Lei - Lei

Bijuterii mireasa

Bijuterile handmade pentru mireasă pot transmite emoția și unicitatea momentului, strălucirea femeii în ziua ei cea mare.
Ordonează după:
Cercei Pure Romance
179,00 Lei Fără TVA: 179,00 Lei
Adaugă în Coş
Set Pure Romance
250,00 Lei Fără TVA: 250,00 Lei
Adaugă în Coş
Cercei Bright Day
179,00 Lei Fără TVA: 179,00 Lei
Adaugă în Coş
Set Precious Bride
229,00 Lei Fără TVA: 229,00 Lei
Adaugă în Coş
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

În colecția noastră pentru mirese, am mers pe ideea că nimic nu oglindește mai bine strălucirea unei femei în ziua ei cea mare, decât o mulțime de cristale sau piese viu colorate.

Când te gândești la impactul apariției, e clar că rochia de mireasa este elementul principal, alături de atitudinea radiantă a proaspetei doamne, însă bijuteriile miresei au si ele un rol bine stabilit. Dacă sunt alese corespunzator, acestea vor evidenția și vor completa nu doar frumusețea rochiei de mireasă, ci vor scoate în evidență și complimenta trăsăturile celei care le poartă. Pe de altă parte, dacă nu sunt alese corespunzător, bijuteriile vor strica întregul echilibru care trebuie să caracterizeze, per ansamblu, aspectul miresei în ziua cea mare.

Așadar, putem spune că rochia de mireasă este cea care decide ce fel de bijuterii să alegi. De exemplu, în funcție de decolteul rochiei, se va alege colierul. De asemenea, dacă rochia este simplă, bijuteriile pot fi mai masive. În caz contrar, dacă vestimentația este bogată în detalii, se vor alege bijuterii foarte simple. Întotdeauna ai grijă ca bijuteria aleasă să nu „eclipseze” rochia, ci să o completeze și să-i accentueze frumusețea.

În colecția noastră vei putea găsi accesorii perfecte pentru orice linie a rochiei, pentru orice tip de trăsături și orice personalitate unică. Și de îți dorești totuși ceva doar al tău - asta e frumusețea lucrului făcut de mână - ne poți contacta pentru a da împreună forma exactă a gândurilor tale, tuturor bijuteriilor pe care le vei purta în ziua cea mare.