Cercei Bright Day

Argint 925, cristale

  • 179,00 Lei

Primește o reducere de 15% REDUCERE acum. Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a obține codul.

Adaugă la Favorite

Pune o întrebare

Fără TVA: 179,00 Lei

Cerceii Bright Day din argint și cristale pot fi accesorii de efect, deosebite și prețioase, demne să însoțească o rochie de mireasă.

Eleganți și impecabil lucrați, înnobilați de modelul decorativ rafinat, realizat integral manual din zeci de cristale, cerceii Bright Day pot fi un punct de atracție în sine. Pot arăta minunat în fotografii, pot fi admirați și complimentați de invitați, pot completa de minune ținuta ta imperială și, mai important decât orice, îți pot oferi distincția necesară, în ziua specială.

Alegerea cromatică a fost făcută pentru a adăuga apariției tale ceva din prospețimea albastră a cerului senin, din libertatea și calmul său, această pereche minunată de cercei putând fi totodată elementul care va reprezenta "something blue" în ansamblul ales, dacă vei alege să optezi pentru respectarea acestei tradiții.

Indiferent care îți este stilul, care este modelul de rochie ales sau în ce tip de personalitate te încadrezi, cerceii din argint și cristale Bright Day pot face dreptate zilei speciale în care veți alege să îi porți

Materiale: Argint 925, cristale
Dimensiuni şi detalii tehnice: diametrul 16 mm, lungime totală 28 mm
Culori: cristale aquamarine, cristale aurora boreala
Ambalaj: cutie de bijuterii
Alte specificaţii: produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Pune o întrebare

Fii primul utilizator care scrie un review. Spune-ţi părerea acordând un rating acestui produs.

Scrie un review