Set argint cu cristale Swarovski Precious Bride

  • 229,00 Lei

Disponibilitate: În Stoc

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Orice mireasă își dorește să fie cât mai deosebită în ziua în care va spune DA, răspicat, propriului basm cu happy-end. Fiecare femeie își dorește să se prezinte atât de frumoasă încât să le taie respirația invitaților pentru câteva fracțiuni de secundă, iar inima viitorului soț să sară peste o bătaie-două, la apariția ei. Setul de mireasă Precious Bride îți vine în ajutor cu delicatețea și rafinamentul său, pentru un efect wow, cu minim de efort și maximă accesibilitate, ajutându-te să obții efectul dorit.

Lucrat integral manual, pe bază de metal nobil și decorat cu prețioase cristale Swarovski și mărgele de sticlă, acest set inedit, romantic și pur, poate accesoriza cu mândrie orice tip de rochie de mireasă, de la cele mai simple până la cele mai sofisticate. Forma, dimensiunea, calitatea materialelor alese, strălucirea fantastică și minuțiozitatea cu care a fost creat, fac din acest set unul de lux, pe care toți cei din jur îl vor percepe ca atare.

Bijuteriile diafane vor dansa împreună cu tine, strălucind discret și punându-ți în valoare fiecare mișcare grațioasă, în primii pași din noua viață pe care o creați, de acum înainte, împreună.

 

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925, argila polimerica, cristale si margele Swarovski
Dimensiuni şi detalii tehnice lungime totala 7,5 cm, latime 14 mm
Culori opal sidefat, cristale si margele Swarovski aurora boreala
Ambalaj cutie de bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Set argint cu cristale Swarovski Precious Bride

Pune o întrebare

Review-uri (0) Set argint cu cristale Swarovski Precious Bride

Scrie un review

Notă