Set Precious Bride

Argint 925, argila polimerica, cristale si margele sticlă

  • 229,00 Lei
Disponibilitate: La comandă în 3-5 zile
Livrare: +15 Lei (gratuit peste 250 Lei)

Orice mireasă își dorește să fie cât mai deosebită în ziua în care va spune DA, răspicat, propriului basm cu happy-end. Fiecare femeie își dorește să se prezinte atât de frumoasă încât să le taie respirația invitaților pentru câteva fracțiuni de secundă, iar inima viitorului soț să sară peste o bătaie-două, la apariția ei. Setul de mireasă Precious Bride îți vine în ajutor cu delicatețea și rafinamentul său, pentru un efect wow, cu minim de efort și maximă accesibilitate, ajutându-te să obții efectul dorit.

Lucrat integral manual, pe bază de metal nobil (argint 925) și decorat cu prețioase cristale și mărgele de sticlă, acest set inedit, romantic și pur, poate accesoriza cu mândrie orice tip de rochie de mireasă, de la cele mai simple până la cele mai sofisticate. Forma, dimensiunea, calitatea materialelor alese, strălucirea fantastică și minuțiozitatea cu care a fost creat, fac din acest set unul de lux, pe care toți cei din jur îl vor percepe ca atare.

Bijuteriile diafane vor dansa împreună cu tine, strălucind discret și punându-ți în valoare fiecare mișcare grațioasă, în primii pași din noua viață pe care o creați, de acum înainte, împreună.

Video


Specificaţii şi detalii pentru acest produs

Materiale Argint 925, argila polimerica, cristale si margele sticlă
Dimensiuni şi detalii tehnice Cercei: lungime totala 7,5 cm, latime 14 mm; Pandantiv: lățime 14 mm ; Lanț: lungime 40 cm
Culori opal sidefat, cristale si margele aurora boreala
Ambalaj cutie de bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări şi răspunsuri

Pune o întrebare

Cod verificare

Review-uri (0)

Scrie un review