Materiale
4 3
5 3
Preț
Preț: Lei55 Lei85

Bijuterii personalizate

Pandantiv medalion Blue Ballerina
79,00 Lei Fără TVA: 79,00 Lei

Din seria bijuteriilor personalizate și customizabile face parte și pandantivul-medalion Balerina. Lucrat cu o deosebită finețe și meticulozitate, integral manual, acest medalion se poate transforma într-un cadou de preț pentru orice iubitoare de bijuterii și arte frumoase, mai ales dacă este ofe..

Adaugă în Coş
Pandantiv oval personalizat Family Moments
85,00 Lei Fără TVA: 85,00 Lei

Fiindcă știm deja cât este de important să îi avem pe cei mai dragi aproape, am încercat să găsim o variantă prin care să nu fie nevoie să ne despărțim niciodată, nici chiar atunci când nevoia o impune. Și susținem cu mândrie că am găsit-o pe cea mai potrivită și originală, în același timp – pandant..

Adaugă în Coş
Pandantiv personalizat Precious Moments
85,00 Lei Fără TVA: 85,00 Lei

Pandantivul personalizat Precious Moments face parte din seria noastră de bijuterii personalizate, prin intermediul cărora ne-am propus să țesem povești, amintiri, emoții, să recreăm chiar câte ceva din senzaționalul cotidianului, din intimitatea de zi cu zi, din ceea ce te face pe tine să fii exact..

Adaugă în Coş
Pandantiv rotund personalizat Family Moments
85,00 Lei Fără TVA: 85,00 Lei

Sunt momente și clipe din viața noastră pe care ne dorim să ni le amintim întotdeauna. Din dorința de a păstra cât mai vii aceste momente, a luat naștere colecția de bijuterii personalizate Family Moments. Lucrat integral manual și păstrător al unui motiv cât se poate de intim și deosebit, modela..

Adaugă în Coş
Semn de carte personalizat cu monogramă
55,00 Lei Fără TVA: 55,00 Lei

Semnul de carte personalizat cu monogramă este, fără doar și poate, cadoul ideal pentru orice cititor împătimit. Privind chiar mai departe de atât, se poate dovedi a fi cu siguranță și un cadou inspirat pentru a impulsiona pe cineva să citească mai mult decât o face deja, într-o manieră elegantă și ..

Adaugă în Coş
Bijuterii personalizate 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Bijuterii personalizate Atellier

Fiindcă ne mândrim cu efectul, frumusețea și originalitatea lucrului făcut cu dragoste, handmade, această categorie nu ar putea lipsi din paginile site-ului nostru.

Așa cum nicio poveste nu e la fel ca alta, așa cum trupul, chipul, personalitatea ta, și mai ales fuziunea dintre toate acestea este unică pe lume, așa cum relațiile dintre noi se clădesc și se consumă diferit, așa cum percepțiile noastre, emoțiile și sentimentele își găsesc surse și modalități de exprimare de o unicitate întotdeauna fascinată, așa nici bijuteriile noastre personalizate nu ar putea urma un tipar standard.

În consecință, te provocăm să parcurgi cu inima deschisă aceste pagini cu bijuterii personalizate, realizate din materiale de cea mai bună calitate și întru totul personalizate, să le asculți povestea, și să ne provoci la rândul tău, cu noi modele, care să vorbească despre tine, despre familia ta, despre aspirațiile și personalitatea ta unică, despre tot ceea ce te face atât de frumoasă, complexă și diferită.