Pandantiv rotund personalizat Family Moments

  • 89,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 10-15 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Sunt momente și clipe din viața noastră pe care ne dorim să ni le amintim întotdeauna. Din dorința de a păstra cât mai vii aceste momente, a luat naștere colecția de bijuterii personalizate Family Moments.

Lucrat integral manual și păstrător al unui motiv cât se poate de intim și deosebit, modelat din argilă polimerică de două mâini pricepute și atente, după cum merită, pandantivul personalizat Family Moments va fi cu siguranță pe atât de apreciat pe cât a fost gândit.

Fără doar și poate, nu există în lume multe legături mai strânse și de nezdruncinat decât cele create între mamă și copiii săi. Iar pandantivul personalizat Family Moments este un reminder constant al acestui lucru, un martor veșnic al brațelor calde care ne-au purtat cu dăruire, al răsuflării și al pielii parfumate de nou născut, peste timp.

Iar pentru că ne dorim să putem oferi o amintire cât mai fidelă fiecăruia dintre voi, vom personaliza pandantivul astfel încât să reflecte cât mai bine imaginea reală a purtătoarei. Astfel, lungimea și culoarea părului și a obiectelor vestimentare sunt unele dintre lucrurile pe care le putem schimba, în funcție de fiecare comandă în parte. Contactează-ne și află cum (îți) poți face cadou cea mai emoționantă bijuterie.

Pentru personalizare, vă rugăm să trimiteți mesaj la comenzi@atellier.ro.

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Inox, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametru 30 mm, lungime lanț 40 cm, 50 cm sau 60 cm
Culori Personalizat
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Pandantiv rotund personalizat Family Moments

Pune o întrebare

Review-uri (0) Pandantiv rotund personalizat Family Moments

Scrie un review

Notă