Semn de carte personalizat cu monogramă

  • 60,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 5-7 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Semnul de carte personalizat cu monogramă este, fără doar și poate, cadoul ideal pentru orice cititor împătimit. Privind chiar mai departe de atât, se poate dovedi a fi cu siguranță și un cadou inspirat pentru a impulsiona pe cineva să citească mai mult decât o face deja, într-o manieră elegantă și inedită. Da, fără modestie, putem spune că e atât de reușit și original, încât poți să te pui cu burta pe carte și doar de dragul lui. 

Lucrat integral manual, ca toate produsele pe care le realizăm, cu o deosebită atenție acordată fiecărui detaliu, semnul de carte personalizat cu monogramă este cu siguranță un mod original de a te asigura că nu mai uiți niciodată unde ai rămas. Și că nimeni altcineva nu va uita cui aparține acea carte. 

Pe lângă utilitatea evidentă, semnul de carte personalizat cu monogramă este un obiect-bijuterie care va străluci discret în compania cărții tale preferate, acordându-ți totodată un minunat aer boem. Ca să nu mai vorbim despre cât de bine dă în fotografiile de pe Instagram, asortat cu rochia aceea înflorată care îți place mult, o cană cu ceai fierbinte și unul dintre cele mai apreciate titluri recente. 
Până la urmă, cine a spus că nu și-ar dori și cărțile noastre niște accesorii?

Pentru personalizare, vă rog să trimiteți mesaj la comenzi@atellier.ro.

 

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale alamă, inox (oțel inoxidabil)
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 20 mm, lungime 8 cm
Culori albastru, roz, roșu, galben
Ambalaj cutie carton tip perniță
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Semn de carte personalizat cu monogramă

Pune o întrebare

Review-uri (0) Semn de carte personalizat cu monogramă

Scrie un review

Notă