Bratara argint Sparkling Unicorn

Argint 925, argila polimerică, perle sticlă

  • 249,00 Lei

Obține 15% REDUCERE Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cuponul.

Adaugă la Favorite

Pune o întrebare

Fără TVA: 249,00 Lei

Legenda spune că e suficient să îl privești, și îl vei putea auzi chicotind. Stai să vezi cum e să îl porți! Noi spunem că nu e cazul să ne crezi pe cuvânt. Vrei să arăți așa cum te simți, să fii unică și nonconformistă, ori să poți aborda oricând vrei un look ca de festival? Atunci brățara de argint Sparkling Unicorn este creată special pentru tine!

Lucrată cu mâini îndemânatice și spirit colorat, integral manual, din argint și argilă polimerică, brățara Sparkling Unicorn reprezintă una dintre cele mai frumoase variante de exteriorizare a copilului nostru interior, a voioșiei și a pozitivismului, a speranței și libertății care ne caracterizează.

Pentru că în viață vom fi peste de multe ori nevoiți să renunțăm la fragmente de suflet, însă nu vom fi niciodată cu adevărat bătrâni sau săraci, atâta vreme cât vom pleca urechea, măcar din când în când, și la ce are de spus copilul din interiorul nostru.

Inutil să vă spunem că acest tip de brățară se potrivește de minune și mai tinerelor domnișoare, nu? Ele sigur nu ar avea nevoie de convingere. 

 

Materiale: Argint 925, argila polimerică, perle sticlă
Dimensiuni şi detalii tehnice: diametrul bazei rotunde 18 mm, brațară cu 3 lanțuri de argint cu lungimea aproximativa de 16 cm, cu prelungile de 3,5 cm
Culori: alb, roz, auriu, crem
Ambalaj: cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii: produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Pune o întrebare

Fii primul utilizator care scrie un review. Spune-ţi părerea acordând un rating acestui produs.

Scrie un review

Etichete: unicorn