Materiale
1 4
Motive
9 2
10 1
Preț
Preț: Lei95 Lei195

Brăţări

Brățară argint Cat Love
95,00 Lei Fără TVA: 95,00 Lei

Poate că iubești pisicile, ori poate că știi să te alinți ca una, sau poate că numele tău de alint își are rădăcini pisicești – ei bine, oricare ar fi cazul, noi suntem siguri că vei adora brățara Cat Love. Lucrată integral de mână, pe suport din argint, cu cea mai mare atenție acordată fiecărui det..

Adaugă în Coş
Brățară argint Poppy Passion
159,00 Lei Fără TVA: 159,00 Lei

Așa cum se relevă încă din titlu, brățara de argint Poppy Passion e despre iubirea pentru minunatele și fragilele flori roșii și pasiunea pe care o reprezintă. În culturile străvechi, macul este des întâlnit, având una dintre cele mai diverse simbolistici. Astfel, atât romanii cât şi grecii consi..

Adaugă în Coş
Brățară argint Purple Mood
129,00 Lei Fără TVA: 129,00 Lei

Brățara de argint Purple Mood ți se dedică ție, iubitoarei sofisticate de frumos, melancolicei și spiritualei, femeii elegante și deosebite, indiferent de vârstă!  Culoarea mov este considerată a fi culoarea regilor, culoarea bogăției, a demnității, dar și a pasiunii, romantismului și emoțiilor. ..

Adaugă în Coş
Brățară argint Sparkling Unicorn
195,00 Lei Fără TVA: 195,00 Lei

Legenda spune că e suficient să îl privești, și îl vei putea auzi chicotind. Stai să vezi cum e să îl porți! Noi spunem că nu e cazul să ne crezi pe cuvânt. Vrei să arăți așa cum te simți, să fii unică și nonconformistă, ori să poți aborda oricând vrei un look ca de festival? Atunci brățara de argin..

Adaugă în Coş
Brăţări 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Brăţări Atellier

Brățările la fel ca și în cazul inelelor se află printre cele mai populare bijuterii, atât în rândul femeilor cât și al bărbaților. Atunci când oferi sau primeşti o brățară, se presupune că există dorinţa ca relaţia dintre tine și cealaltă persoană să evolueze, să devină mai strânsă decât înainte.

Având ca simbol cercul, oamenii purtau brăţări, încă din cele mai vechi timpuri, pentru a fi protejaţi, fie de forţe malefice, fie de ghinion. Războinicii, când mergeau la luptă, trasau în jurul lor un cerc şi purtau diferite brăţări, în speranţa că moartea îi va ocoli. Cercul, şi implicit brăţara, mai pot reprezenta armonie – între trup şi suflet, între cel ce poartă şi divinitate, între soţ şi soţie, între prieteni.

Sunt persoane cărora le place să poarte mai multe brăţări. Se spune că două brăţări (două cercuri) semnifică ziua şi noaptea, întunericul şi lumina, binele şi răul, iar trei cercuri simbolizează, pentru creștini, treimea divină. Indiferent pentru ce motive cauți să îți îmbogățești cutia de bijuterii cu o nouă brățară, te poți baza pe noi. Lucrate integral handmade, cu drag și pricepere, brățările noastre fac față cu brio atât așteptărilor spiritualilor, cât și celor ale pragmaticilor, prin caracterul inedit, materialele alese și designul unic.

Tu ai găsit-o pe A TA?