Broșă A Bird's Song

Alamă, argilă polimerică

  • 32,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 3-5 zile

Livrare prin curier: 15 Lei, gratuit peste 250 Lei

Pentru orice iubitoare de primăvară, soare și natură proaspăt renăscută, pentru orice admiratoare a trilurilor vesele de păsări grăbite într-o dimineață caldă, pentru tine, aceea care poți simți parfumul primăverii încă de dinainte ca zăpada să se fi topit complet de pe streșini, am lucrat, cu drag și soare-n suflet, broșa A Bird's Song. 

Lucrată integral manual, ca un mic tablou natural, această bijuterie delicată și colorată poate înfățișa o multitudine de specii și scene diferite, în diverse abordări stilistice. Broșa A Bird's Song poate fi de asemenea oferită în dar drept mărțișor, împlinindu-și astfel, la modul cât se poate de propriu, menirea de mesager al primăverii. 

Gândită ca un accesoriu versatil, vesel și elegant, deopotrivă, potrivit oricărei vârste, și lucrată ca atare, broșa A Bird's Song poate însoți cu maxim efect atât o ținută casual-elegantă, cât și una office. Atenția la detalii și migala necesare compunerii unui astfel de tablou, piesă cu piesă, a modelării și dispunerii individuale a fiecărui element care îl compun, fac din această mică bijuterie inedită un adevărat punct de atracție, până și pentru privirile cele mai rafinate. 

Specificaţii şi detalii pentru acest produs

Materiale alamă, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 22 mm, sistem de prindere cu ac de broșă
Culori bej, albastru, roz, mov
Ambalaj suport din carton, plic transparent
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări şi răspunsuri

Pune o întrebare

Cod verificare

Review-uri (0)

Scrie un review

Notă