Broșă Happy Unicorn

  • 48,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 3-5 zile

Din tărâmul norilor pufoși din vată de zahăr și al munților de caramel, unde curg râuri de miere și sirop de zmeură, iar copacii au scoarța de ciocolată, a luat naștere, prin mâini pricepute și o deosebită atenție acordată fiecărui detaliu, broșa Happy Unicorn. Lucrată integral manual, aceasta se asortează de minune personalității năstrușnice a copilul din noi, cel care ne însoțește în toate aventurile zilnice, transformând fiecare oră anostă, plină de responsabilități, într-una ceva mai suportabilă.

Cu un caracter delicat, feminin și vesel, broșa Happy Unicorn se poate potrivi de minune oricărei ținute, pentru un plus de culoare și originalitate, fiind o adiție inedită pentru orice colecție de bijuterii și accesorii, a doamnelor și domnișoarelor de orice vârstă. Prin magia simbolului pe care îl poartă cu mândrie, acest element diafan poate însufleți ca prin farmec orice ținută, oricât de anostă, și poate activa pozitivismul tuturor celor din jur. Începând cu tine.

Broșa Happy Unicorn este un cadou cu care nu poți da greș, atunci când vine vorba despre a întruni cerințele aproape imposibile ale unei mici prințese sau a oferi un răsfăț deosebit oricărei doamne cu un caracter la fel de magic, fermecător și colorat. Este potrivit atât ca mărțișor de primăvară dar și la alte ținute de pe tot parcursul anului.

Specificaţii şi detalii pentru acest produs

Materiale Alamă, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 25 mm, sistem de închidere tip broșă
Culori albastru, alb, roz, mov, negru
Ambalaj suport din carton, plic transparent
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări şi răspunsuri utile

Pune o întrebare

Review-uri (0)

Scrie un review

Notă