Broșă cu pisici

  • 48,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 5-7 zile

Livrare: 19 Lei (livrare gratuită la o comandă peste 190 Lei)

Broșa este un accesoriu chic de fiecare dată, original și de efect, chiar și pentru persoanele care nu apreciază, în mod deosebit, bijuteriile. Astfel, dacă te regăsești în situația în care cunoști o astfel de persoană, pentru care bijuteriile clasice nu reprezintă un must, însă vrei totuși să îi faci un cadou modern, irezistibil și inspirat, care să îi armonizeze stilul vestimentar, o broșă ar putea fi alegerea ideală. Iar dacă se întâmplă să și iubească pisicile, atunci avem deja pregătită pentru tine soluția câștigătoare - broșa cu pisici.

Simpatic și inedit din cale-afară, acest accesoriu se păstrează veșnic la modă și poate acompania minunat orice tip de vestimentație ai alege. Cu cât mai nonconformistă, cu atât mai bine. Broșa cu pisici este lucrată integral manual, ca toate celelalte produse pe care le puteți regăsi în paginile site-ului nostru, cu dragoste pentru oameni, necuvântătoare și artizanat, de mâini sigure și iscusite.

Broșa cu pisici se poate dovedi a fi un cadou excepțional atât pentru copii cât și pentru adulți, caracterul ei delicat și vesel aducând un plus de prospețime și originalitate oricărei ținute, de la cele mai mari până la cele mai mici, și de la cele mai improvizate până la cele mai studiate.

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale alamă, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 22 mm, sistem de prindere de siguranță, cu ac de broșă potrivit și pentru copii
Culori roz, verde, alb, maro
Ambalaj suport din carton, plic transparent
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Broșă cu pisici

Pune o întrebare

Review-uri (0) Broșă cu pisici

Scrie un review

Notă