Categorie
65 37
66 8
67 8
68 5
76 3
Materiale
1 28
2 2
3 8
4 5
8 1
Tip închizători
18 3
Culori cristal Swarovski
13 2
14 2
16 1
17 1
15 2
Motive
9 21
10 4
11 1
Preț
Preț: Lei45 Lei175

Cercei

Cercei argint Blue Grace
115,00 Lei Fără TVA: 115,00 Lei

Prin tonuri de albastru, alb și verde crud, cerceii de argint Blue Grace rămân în atenția oricărei iubitoare de frumos drept vestitori ai primăverii, sau, de ce nu, modalitatea perfectă de a o putea păstra alături, tot timpul anului.  Simbolurile florale delicate care decorează pandantivul sunt c..

Adaugă în Coş
Cercei argint Charming Colours
106,00 Lei Fără TVA: 106,00 Lei

Îți plac stilurile florale, romantice, poate cu influențe boho chic, ai o ținută uni pe care cauți sa o scoți din anonimat, sau poate doar vrei să îți mai păstrezi primăvara alături, pentru încă o vreme? Ce zici de întregul an? Cerceii de argint Charming Colours sunt aliatul tău de nădejde, indifere..

Adaugă în Coş
Cercei argint Cherry Blossom
129,00 Lei Fără TVA: 129,00 Lei

Fie că ești o romantică incurabilă, o iubitoare de primăvară, ori bărbatul din viața unei astfel de femei, ai ajuns exact unde trebuia! Lucrați integral de mână, cu cea mai mare atenție la detalii, pe suport de argint, cerceii Cherry Blossom te poartă înapoi în primele zile calde de primăvară, când ..

Adaugă în Coş
Cercei argint copii Playful Owls
89,00 Lei Fără TVA: 89,00 Lei

Lasă-ne să ghicim. Ești posesoarea unei personalități jucăușe și joviale, ești sociabilă și îți place să te păstrezi în ton cu moda, fără a aborda însă ținute care să pară intens studiate. Te simți bine în pielea ta, ești chic și ai un stil relaxat, cu toate că nu lași prea multe la voia întâmplării..

Adaugă în Coş
Cercei argint cu cristale Swarovski Passion
135,00 Lei Fără TVA: 135,00 Lei

Dacă ești o persoană care pune întotdeauna preț pe imaginea sa, care apreciază de fiecare dată impactul puternic pe care îl are apariția sa în contextul potrivit, dacă îți place să fii în centrul atenției și nu te sfiești niciodată să lași o impresie marcantă, oriunde te găsești, sau doar ai nevoie ..

Adaugă în Coş
Cercei argint cu cristale Swarovski Pink Glitter
120,00 Lei Fără TVA: 120,00 Lei

Creați prin aceeași tehnică handmade care ne reprezintă, cu cea mai mare atenție acordată fiecărui detaliu, cerceii de argint și cristale Swarovski Pink Glitter sunt un melanj deosebit de eleganță și culoare, veselie și unicitate. Jocul cromatic inedit, creat de dispunerea cristalelor în efect de..

Adaugă în Coş
Cercei argint cu cristale Swarovski Ruby Sparkle
155,00 Lei Fără TVA: 155,00 Lei

Nu există femeie, sau mai bine zis - om - pe lumea asta, care să nu își dorească, măcar ocazional, să strălucească. Iar pentru fix acele momente, în care nu te simți poate chiar cea mai inspirată în alegerea vestimentară, în care nici părul nu ți se așează chiar așa cum ți-ai dori, ori nu ai avut..

Adaugă în Coş
Cercei argint Dark Sensation
120,00 Lei Fără TVA: 120,00 Lei

Noi știm. Ești o persoană bună, cuminte și răbdătoare, înțelegătoare și romantică, elegantă și veselă. Mai știm, însă, încă un lucru - fiecare dintre noi avem și acea parte a noastră, mai bine sau mai puțin ascunsă, în care nu mai suntem chiar așa de cuminți. Latura umbrită a lunii, cum s-ar zice, c..

Adaugă în Coş
Cercei argint Enchanted Flowers
135,00 Lei Fără TVA: 135,00 Lei

Cerceii de argint Enchanting Flowers sunt frumoși, colorați și unici precum spiritul tău! Atât de primăvăratici cât să lumineze orice încăpere, atât de inediți cât să însuflețească orice ținută, atât de versatili cât să nu fie nevoie să te desparți de ei, indiferent ce stil ai aborda. Atât. Și nimic..

Adaugă în Coş
Cercei argint Gentle Breeze
93,00 Lei Fără TVA: 93,00 Lei

Cerceii de argint Gentle Breeze conferă, celei ce alege să îi poate, aerul proaspăt al unei dimineți de primăvară. Lucrați cu pricepere, pe suport de argint, petală cu petală, și puternic contrastanți din punct de vedere cromatic, cerceii Gentle Breeze se vor transforma într-un punct focal subtil, p..

Adaugă în Coş
Cercei argint Happy Wish
73,00 Lei Fără TVA: 73,00 Lei

Sărbătorile vin, sărbătorile vin... Ei bine, știm tu toții că orice Crăciun vine cu miros de brad și portocale, cu căldura familiei, a sobei și a vinului fiert, cu bucuria cadourilor de sub brad, cu pregătiri și anticipație. De multe ori, însă, suntem siliți să recunoaștem că sărbătorile au și acea ..

Adaugă în Coş
Cercei argint La vita e bella
129,00 Lei Fără TVA: 129,00 Lei

Ești genul de persoană veselă și jovială, comunicativă și care se face ușor plăcută tuturor celor din jur, prin natura sociabilă și naturală? Atunci cerceii de argint La vita e bella sunt realizați cu gândul la tine!  Eclectici și explozivi ca un curcubeu, imposibil de trecut cu vederea, însă raf..

Adaugă în Coş
Cercei argint Let it snow
59,00 Lei Fără TVA: 59,00 Lei

I'm dreaming of a white Christmas... Nu-i așa? Încă de când eram copii, am visat an de an la un Crăciun alb, la dealuri acoperite de zăpadă, unde să ne putem da cu sania ori cu sacul și bulgări în voie. Noi am crescut poate, unii mai mult în trup decât în spirit, însă dorința noastră de Crăciun alb..

Adaugă în Coş
Cercei argint Make a wish
65,00 Lei Fără TVA: 65,00 Lei

Fiecare avem momente în viața de zi cu zi în care ne-am dori să ni se dea ocazia de a ne pune o dorință, de a primi o nouă șansă, de a face poate lucrurile astfel sau de a primi măcar o nouă alternativă. Cu toate că de cele mai multe ori, orice nouă șansă necesită ceva mai multă muncă de atât, ne am..

Adaugă în Coş
Cercei argint placați cu aur Red Poppy
104,00 Lei Fără TVA: 104,00 Lei

Cerceii de argint placați cu aur Red Poppy sunt frumoși, delicați și eleganți, precum minunatele flori de mac. Lucrați integral de mână, pe suport de argint placat cu aur, pentru a satisface astfel și preferințele celor cărora li se potrivește mai bine acest tip de metal nobil, cerceii Poppy pot ..

Adaugă în Coş
Cercei argint placați cu aur Sunset Gold
133,00 Lei Fără TVA: 133,00 Lei

Îți amintești de serile de vară petrecute la malul mării, în care nisipul fin, cald încă, ți se joacă printre degete, iar rochia vaporoasă, înflorată, îți dansează în ritmul brizei? Te simți ca o vedetă de cinema, privind apusul perfect, cu vânt prin păr și tălpile goale.  Ei bine, tocmai fiindcă..

Adaugă în Coş
Cercei argint Poppy Love
73,00 Lei Fără TVA: 73,00 Lei

Cerceii de argint Poppy Love sunt creați special pentru femeia modernă, activă, care apreciază piesele de bijuterie micuțe și pline de farmec. Ca un secret care nu ți se descoperă doar la privire aruncată fugitiv, cerceii de mici dimensiuni cu maci, sunt lucrați handmade cu migală, petală cu peta..

Adaugă în Coş
Cercei argint Poppy Passion
93,00 Lei Fără TVA: 93,00 Lei

Cerceii de argint Poppy Passion sunt despre iubirea pentru minunatele și fragilele flori roșii și pasiunea pe care o reprezintă. În culturile străvechi, macul este des întâlnit, având una dintre cele mai diverse simbolistici. Astfel, atât romanii cât şi grecii considerau macii un simbol al dragos..

Adaugă în Coş
Cercei argint Red Blossom cu șurub
93,00 Lei Fără TVA: 93,00 Lei

Pentru că oricare dintre noi avem nevoie să ne găsim exact pata de culoare potrivită, și pentru că pe cât suntem de diferiți, pe atât de unice ne sunt gusturile, nu e de mirare că trebuie să petrecem ceva timp căutând bijuteria care să ne pună perfect în valoare. Punând accentul pe versatilitate și ..

Adaugă în Coş
Cercei argint Red Infinity
139,00 Lei Fără TVA: 139,00 Lei

Cerceii de argint Red Infinity de-abia așteaptă să accesorizeze cu stil ținuta oricărei femei moderne, care nu evită să iasă în evidență, cu fiecare nouă ocazie potrivită. Frumusețea și delicatețea florală se împletesc de minune cu stilul inedit în care sunt lucrați și cromatica îndrăzneață, creând ..

Adaugă în Coş
Cercei argint Royal Blue
115,00 Lei Fără TVA: 115,00 Lei

Lucrați integral manual, pe suport de metal nobil, și modelați cu grijă din argilă polimerică, cerceii de argint Royal Blue sunt o adiție de mare preț adusă oricărei cutii de bijuterii. Contrastul deosebit și spectrul cromatic ales, format din culori vii așternute pe fundalul de albastru luxos, alăt..

Adaugă în Coş
Cercei argint Sparkling Unicorn
165,00 Lei Fără TVA: 165,00 Lei

Legenda spune că e suficient să îl privești, și îl vei putea auzi chicotind. Stai să vezi cum e să îl porți! Noi spunem că nu e cazul să ne crezi pe cuvânt. Vrei să arăți așa cum te simți, să fii unică și nonconformistă, ori să poți aborda oricând vrei un look ca de festival? Atunci cerceii de argin..

Adaugă în Coş
Cercei inox Blue Ice
45,00 Lei Fără TVA: 45,00 Lei

Îți place iarna, ori poate ești doar genul de persoană care se dă în vânt după ideea de a se asorta cu fiecare eveniment în parte, pe cât posibil? Atunci, din cutia ta de bijuterii nu trebuie cu siguranță să lipsească cerceii din inox Blue Ice. Lucrați integral manual, ca toate produsele noastre, ș..

Adaugă în Coş
Cercei inox Winter Wonderland
65,00 Lei Fără TVA: 65,00 Lei

Cerceii din inox Winter Wonderland sunt visul oricărei iubitoare de sărbători, iarnă, fulgi de zăpadă și festivități. Purtând în ei ceva din frumusețea contrastelor de basm din Albă-ca-Zăpada și încă ceva în plus, din strălucirea curată a unui tărâm de gheață, cerceii Winter Wonderland sunt un me..

Adaugă în Coş
Cercei 1 - 24 din 42 (2 pagini)

Cercei Atellier

Cerceii spun întotdeauna multe despre personalitatea celei care îi poartă, fiind singurul accesoriu fără de care cam nicio femeie nu iese din casă. De aceea este atât de important ca, înainte de a fi extrem de plăcut ochiului sau plasat cât mai sus în tendințele momentului, cerceii aleşi să ți se potrivească ȚIE! Opțiunile sunt nemărginite - cercei clasici ori îndrăzneți, colorați sau sobri, cu pietre sau fără, din materiale mai ieftine sau mai scumpe, gablonțuri de efect sau bijuterii pentru întreaga viață, din metale prețioase.

Ce putem noi promite este că în paginile dedicate acestui tip de accesoriu, vei putea găsi variante de cercei deosebiți pentru toate ocaziile, personalitățile și buzunarele, însă nu vom face niciodată rabat de la calitate, cerceii noștri fiind întotdeauna lucrați handmade cu cea mai mare atenție, și din cele mai înalt calitative materiale. Diferența enormă între un produs de serie și unul handmade se citește în unicitatea fiecărui design, în timpul și dăruirea investite pentru realizarea fiecărei perechi de cercei în parte, dar și în durabilitatea produsului rezultat.

Te provocăm să te convingi, parcurgând cu o privire atentă și inima deschisă paginile siteului nostru, în căutarea cerceilor care te completează cu adevărat.