Cercei argint copii Colours

  • 79,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 5-7 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Pentru că nici nevoile celor mai mici dintre noi nu pot fi vreodată trecute cu vederea, am creat cea mai la îndemână soluție, pe care atât micile domnișoare, cât și părinții lor, o vor adora. 
Micuți, delicați, și cum nu se poate mai colorați, cerceii de argint Colours sunt atât de versatili, încât asortarea lor este, într-adevăr, o joacă de copil. Și fiindcă știm cu toții ca imaginația debordantă este unul din punctele forte ale micilor prințese, cerceii de argint pentru copii Colours cu flori, pot fi comandați într-o gamă largă de culori și combinații, menite să satisfacă orice gând năstrușnic și orice vis pufos. 
Suportul de argint și modelul floral, creat manual, petală cu petală, sunt completate cu pricepere de strălucirea pietrelor Swarovski, oferindu-ți drept rezultat un produs de cea mai înaltă calitate, prietenos atât cu urechiușele copilului, cât și privirile celor din jur.

Acest produs se poate personaliza în combinațiile de culori preferate. Pentru personalizare, vă rugăm să trimiteți mesaj la comenzi@atellier.ro.

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925, argilă polimerică, cristale Swarovski
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 10 mm, lungime 16 mm, sistem de închidere leverback - tortițe cercei închise
Culori roșu, alb, albastru, roz, mov, turcuaz, verde, auriu ( în combinație de 2 culori)
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Cercei argint copii Colours

Pune o întrebare

Review-uri (0) Cercei argint copii Colours

Scrie un review

Notă