Cercei Happy Unicorn

Argint 925, decorare handmade cu argilă polimerică

(8 review-uri)
  • 119,00 Lei
Disponibilitate: La comandă în 3-5 zile
Livrare: 15 Lei, gratuit peste 250 Lei

Printre cele mai râvnite produse din portofoliul nostru, și încă pe una dintre pozițiile fruntașe, se află cerceii pentru copii Happy Unicorn.

Rupți parcă direct din lumea vatei de zahăr, deosebiți și veseli, așa cum îi stă bine oricărei bijuterii menite să poposească la urechea puiului tău, cerceii cu unicorni coloraţi se vor asorta cu ușurință oricărei ținute ale micii domnișoare, atrăgând totodată, doar priviri admirative. Să nu zicem invidioase, ca să păstrăm magia.

Decoraţi handmade pe bază de argint, cerceii Happy Unicorn sunt mai mult decât o bijuterie - pot fi un prieten de nădejde, un aliat curajos sau un protector magic.

Cert este că pot deveni instantaneu cerceii preferaţi ai oricărei fetite pe care vei alege să o răsfeți cu așa cadou minunat.

Specificaţii şi detalii pentru acest produs

Recomandare Pentru copii peste 4 ani, adolescenţi, adulţi
Materiale Argint 925, decorare handmade cu argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice Cercei cu tortițe scurte: diametrul 12 mm, lungime totală cercei 20 mm, tortițe cercei închise - sistem de închidere leverback; Cercei cu tortițe lungi (potrivite pentru copii sau adulți cu orificiul lobului urechii realizat mai sus): diametrul 12 mm, lungime totală cercei 25 mm, tortițe cercei închise - sistem de închidere leverback;
Culori albastru deschis, alb, albastru, mov, roz, negru, auriu
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări şi răspunsuri

Pune o întrebare

Cod verificare

Review-uri (8)

Scrie un review

Etichete: unicorn, cercei pentru copii