Cercei argint copii Playful Owls

  • 94,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 5-7 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Lasă-ne să ghicim. Ești posesoarea unei personalități jucăușe și joviale, ești sociabilă și îți place să te păstrezi în ton cu moda, fără a aborda însă ținute care să pară intens studiate. Te simți bine în pielea ta, ești chic și ai un stil relaxat, cu toate că nu lași prea multe la voia întâmplării. Îți plac culorile, natura și... bufnițele. Ei bine, ai găsit produsul creat special pentru tine: cerceii de argint Playful Owls!

Cromatica bogată, veselă și pastelată, forma versatilă și simbolul reprezentat, fac din cerceii Playful Owls o alegere inspirată atât pentru copii, cât și pentru adulți. Iar în calitate de cadou, vă garantăm că vor fi de impact pentru orice doamnă sau domnișoară cu suflet colorat, indiferent de vârstă. 

Persoanele cu înclinații spirituale vor recunoaște, dincolo de bijuteria adorabilă, lucrată integral de mână, și simbolistica ascunsă, bufniță fiind și o reprezentare importantă a înţelepciunii şi cunoaşterii, în diverse mitologii. Conform vechilor învăţături Feng Shui, simbolul acestei păsări poate atrage inclusiv bunăstarea şi confortul. Purtarea acestor bijuterii, accesorii sau piese vestimentare se explică și prin raportarea la un obiect-talisman, aducător de noroc. Amerindienii purtau simbolul bufniței în costumaţia de zi cu zi pentru a se păzi de accidente şi a îndepărta spiritele rele, la fel cum grecii au desemnat-o reprezentanta înţelepciunii, a cunoaşterii şi intuiției. În ceea ce ne privește, însă, știm sigur că cerceii Playful Owls sunt foarte frumoși, atent lucrați și calitativi. Iar tot ce vine peste, e bonus și nu are cum să strice.

 

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 12 mm, lungime totală cercei 29 mm, tortițe cercei inchise - sistem de inchidere leverback
Culori roz prăfuit, roz, albastru, alb, negru, portocaliu
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Cercei argint copii Playful Owls

Pune o întrebare

Review-uri (0) Cercei argint copii Playful Owls

Scrie un review

Notă