Cercei argint cu cristale Swarovski Passion

  • 139,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 10-15 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Dacă ești o persoană care pune întotdeauna preț pe imaginea sa, care apreciază de fiecare dată impactul puternic pe care îl are apariția sa în contextul potrivit, dacă îți place să fii în centrul atenției și nu te sfiești niciodată să lași o impresie marcantă, oriunde te găsești, sau doar ai nevoie de o pereche de cercei care sa te scoată din anonimat în cel mai elegant cadru, ei bine, acesta este produsul creat special pentru tine.

Cerceii de argint și cristale Swarovski Passion sunt lucrati integral manual, pentru diva din tine! Pentru femeia care știe ce vrea și nu ezită să lupte pentru a o obține, pentru cea sofisticată și pretențioasă, pentru spiritul pasional, matur și aprig al luptătoare moderne. Cerceii de argint și cristale Swarovski Passion sunt un produs de lux, fără să intre însă în clasa celor greu de atins. Prin tot ceea ce facem, prin munca noastră susținută și atenția acordată fiecărui obiect în parte, căutăm să oferim practicalitate fiecărei bijuterii, să identificăm tipologii umane și sa ne adresăm lor, direct, făcând totodată noțiunea de lux palpabilă, accesibilă, celor ce aleg să ne acorde încrederea lor.

Fiecare produs în parte spune o poveste, iar cerceii de argint Passion vorbesc despre curaj, eleganță și plenitudinea vieții tale împlinite, cu puterea strălucirii a zeci de cristale Swarovski de diverse dimensiuni, la care se adaugă cea mai importantă - cea a privirii tale!

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925, inox, cristale Swarovski, ciment pentru cristale
Dimensiuni şi detalii tehnice lăţime 13 mm, lungime totală 32 mm, sistem de închidere cu şurub baza ovală mobilă din inox
Culori cristale Swarovski în mai multe nuanțe de roșu
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Cercei argint cu cristale Swarovski Passion

Pune o întrebare

Review-uri (0) Cercei argint cu cristale Swarovski Passion

Scrie un review

Notă