Cercei argint cu cristale Swarovski Pink Glitter

  • 120,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 10-15 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Creați prin aceeași tehnică handmade care ne reprezintă, cu cea mai mare atenție acordată fiecărui detaliu, cerceii de argint și cristale Swarovski Pink Glitter sunt un melanj deosebit de eleganță și culoare, veselie și unicitate.

Jocul cromatic inedit, creat de dispunerea cristalelor în efect de degrade sau ombre, dar și forma rotundă, lucrează în favoarea versatilității, astfel că cerceii de argint și cristale Swarovski Pink Glitter se dovedesc a fi practici într-o mulțime de contexte, flatând ținute din cele mai diverse, de la o rochie de gală la una vaporoasă, de vară, și până la o vestimentație mai sobră, office. De asemenea, datorită avantajului cromatic, cerceii de argint cu cristale Swarovski Pink Glitter sunt cu siguranță potriviți purtătoarelor de orice vârstă, dovedindu-se a fi și un cadou inspirat, elegant și rafinat.

 

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925, cristale Swarovski, ciment special pentru cristale
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 14 mm, lungime 20 mm
Culori cristale în culorile: cristal, roz, roz deschis, fuchsia, ruby
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Cercei argint cu cristale Swarovski Pink Glitter

Pune o întrebare

Review-uri (0) Cercei argint cu cristale Swarovski Pink Glitter

Scrie un review

Notă