Cercei argint cu cristale Swarovski Ruby Sparkle

  • 159,00 Lei

Disponibilitate: În Stoc

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Nu există femeie, sau mai bine zis - om - pe lumea asta, care să nu își dorească, măcar ocazional, să strălucească.

Iar pentru fix acele momente, în care nu te simți poate chiar cea mai inspirată în alegerea vestimentară, în care nici părul nu ți se așează chiar așa cum ți-ai dori, ori nu ai avut timpul necesar să acorzi o deosebită atenție machiajului, am creat ajutorul instant și de maxima nădejde - cerceii de argint și cristale Swarovski Ruby sparkle, gata oricând să te scoată din impas. Cu un efect instant de sporire a strălucirii, asigurat de tehnica handmade impecabilă prin care au prins formă, și dispunerea ingenioasă a nobilelor cristale, cerceii de argint Ruby Sparkle pot scoate din anonimat orice ținută, fiind totodată și un aliat veritabil al oricărei fashioniste.

În cerceii de argint și cristale Swarovski Ruby sparkle, unicitatea lucrului făcut cu drag, de mâini pricepute, se împletește perfect cu luxul oferit de calitatea materialelor folosite și a monturii, oferind oricărei purtătoare fix ceea ce e mai bun, din ambele lumi.

 

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925, cristale Swarovski, ciment special pentru cristale
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 16 mm, lungime 25 mm, tortițe închise cu sistem de închidere leverback
Culori alb, cristale Swarovski în nuanțele: ruby și crystal
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Cercei argint cu cristale Swarovski Ruby Sparkle

Pune o întrebare

Review-uri (0) Cercei argint cu cristale Swarovski Ruby Sparkle

Scrie un review

Notă