Cercei Scarlet Rocking Stones

Argint 925, cristale Swarovski, lănţişor argint

  • 169,00 Lei

Disponibilitate: În stoc

Livrare prin curier: 15 Lei, gratuit peste 250 Lei

Creați cu gândul la modul deosebit în care îi stă unei reprezentări de eleganță desăvârșită, mână în mână cu atipicul fiecărei personalități în parte, cerceii din argint cu cristale Swarovski Moonlight Rocking Stones sunt o împletire unică a două stiluri absolut complementare, potriviți pentru o mireasă rafinată dar și pentru orice apariție demnă de covorul roșu.

Dincolo de strălucirea cristalelor cu care sunt decorați integral, forma inedită a cerceilor cu cristale Swarovski Rocking Stones îți trădează stilul nonconformist, spiritul rebel și caracterul neîmblânzit, creionând astfel un produs desăvârșit, îndrăzneț și extrem de elegant, care nu se poate abține de la a ieși în evidență, de fiecare dată. 

Asortate unei ținute chic, rafinate și provocatoare, aceste strălucitoare accesorii statement te vor scoate cu succes din zona de confort, dar și din cea a anonimatului, într-o clipită. 

Cerceii de argint cu cristale Swarovski Rocking Stones sunt inediți, finuți, decorați integral manual și impecabil lucrați, bifând astfel unele dintre caracteristicile definitorii oricărei bijuterii must-have.  Îndrăznește să fii altfel, păstrând dragostea pentru calitate, rafinament și strălucire la cele mai înalte standarde! 

Specificaţii şi detalii pentru acest produs

Materiale Argint 925, cristale Swarovski, lănţişor argint
Dimensiuni şi detalii tehnice cercei scurti: lungime 27 mm, cristal pe lob 8 mm, lățime 15 mm, sistem de închidere cu șurub cercei cu lanț: lungime 6 cm, cristal pe lob 8 mm, lățime 15 mm, sistem de închidere cu șurub
Culori cristale Swarovski ruby
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări şi răspunsuri

Pune o întrebare

Cod verificare

Review-uri (0)

Scrie un review

Notă