Cercei argint Dark Sensation

  • 128,00 Lei

Disponibilitate: În Stoc

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Noi știm. Ești o persoană bună, cuminte și răbdătoare, înțelegătoare și romantică, elegantă și veselă. Mai știm, însă, încă un lucru - fiecare dintre noi avem și acea parte a noastră, mai bine sau mai puțin ascunsă, în care nu mai suntem chiar așa de cuminți. Latura umbrită a lunii, cum s-ar zice, cea unde tronează pasiunile noastre ascunse. Locul acela al fanteziilor și al focului personalității tale. Iar pentru acele momente în care te simți ceva mai nonconformistă, în ton cu un aer misterios, cerceii de argint cu flori Dark Sensations îți vor deveni cel mai aspectuos și bine păstrat secret de sporire instant a șarmului personal.

Prin cromatica deosebită și forma versatilă,  te vor ajuta cu ușurință să menții echilibrul perfect între eleganță, prezentabilitate în orice context și exprimarea personalității puternice pe care îți dorești să o scoți la iveală. Vei fi deosebită, perfect accesorizată și, fără doar și poate, admirată. Cerceii de argint Dark Sensations se așează la ureche ca niște mici opere de artă, reprezentând un răsfăț adus propriei imagini, cu minim de efort.

 

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 18 mm, lungime totală cercei 26 mm, tortițe cercei închise - sistem de închidere leverback
Culori negru, roșu, alb, gri
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Cercei argint Dark Sensation

Pune o întrebare

Review-uri (0) Cercei argint Dark Sensation

Scrie un review

Notă