Cercei argint Day-dreamer

  • 85,00 Lei

Disponibilitate: În Stoc

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Lucrati integral manual, cu drag și delicatețe, cerceii din argint Day-dreamer sunt perfecți pentru orice doamnă sau domnișoară care își dorește o pată de culoare în ținuta sa.

Tema florală deosebită, spectrul multicolor pe fundal negru, forma lor , toate sunt avantaje ce fac ca cerceii de argint Day-dreamer să fie ușor de asortat oricărei ținute.  Pot fi purtați cu ușurință la o ținută cu jeans, o ie, o ținută de birou sau o rochie de zi.

Când vine vorba de exprimarea stilului tău vestimentar, acești cercei de argint îți vor deveni un aliat de nădejde în atingerea look-ului dorit, cu minim de efort.

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 10 mm, lungime 22 mm, sistem de închidere leverback - tortițe cercei închise
Culori negru, roșu, turcuaz, albastru deschis
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Cercei argint Day-dreamer

Pune o întrebare

Review-uri (0) Cercei argint Day-dreamer

Scrie un review

Notă