Cercei argint Magic Unicorn

  • 83,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 5-7 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Știm cu toții (mă rog, cei care suntem) că nu e chiar ușor să fii părinte. Iar aici îi vom putea încadra atât pe cei naturali, cât și pe cei spirituali. Cerințele celor mici se pot dovedi a fi câteodată destul de dificil de întrunit, schimbătoare, ba chiar contradictorii, ori cel puțin ambiguu formulate. Așa că de multe ori ne regăsim în situația de a ghici care ar fi un cadou inspirat. Ei bine, noi suntem convinși că am găsit soluția, cel puțin pentru micile domnișoare: cerceii de argint Magic Unicorn.

Realizate manual, la fel ca toate produsele noastre, cu cea mai mare atenție acordată fiecărui detaliu, pe bază de material nobil prietenos cu pielea sensibilă a celor mici, aceste mici bijuterii magice sunt capabile să stârnească entuziasmul oricărei prințese. În spatele simbolului delicat, stilizat, se ascunde un prieten de nădejde, un aliat protectiv și un companion de încredere, demn de orice nouă aventură fantastică, unicornul.

Direct din tărâmul cu nori pufoși din vată de zahăr, aceste minunații în culori pastelate s-au teleportat până în lumea noastră, pentru a ne ajuta să facem față cu brio până și celei mai mohorâte zile. Purtând cu bucurie cerceii din argint pentru copii Magic Unicorn, copilul tău va putea lumina viața tuturor celor din jur, cu un simplu zâmbet, iar tu te vei asigura că ținuta îi este accesorizată în mod subtil și inedit, potrivit vârstei și imaginației sale.

 

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 10 mm, lungime totală cercei 16 mm, sistem de închidere leverback cu tortițe cercei închise
Culori alb, roz, mov, turcuoaz, auriu, negru
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Cercei argint Magic Unicorn

Pune o întrebare

Review-uri (0) Cercei argint Magic Unicorn

Scrie un review

Notă