Cercei argint Poppy Love

Argint 925, argilă polimerică

  • 98,00 Lei

Obține 15% REDUCERE Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cuponul.

Adaugă la Favorite

Pune o întrebare

Fără TVA: 98,00 Lei

Cerceii de argint Poppy Love sunt creați special pentru femeia modernă, activă, care apreciază piesele de bijuterie micuțe și pline de farmec.

Ca un secret care nu ți se descoperă doar la privire aruncată fugitiv, cerceii de mici dimensiuni cu maci, sunt lucrați handmade cu migală, petală cu petală, pe suport nobil de argint. Farmecul lor indubitabil se trage atât din atenția cu care au fost creați, cât și din simbolistica și delicatețea florilor pe care se înfățișează. În culturile antice, atât romanii cât şi grecii considerau macii un simbol al dragostei. Romanii îi considerau chiar adjuvanți în tratarea rănilor sufletești, dobândite din dragoste, iar grecii îi vedeau ca pe un semn al fertilităţii, dătători de sănătate şi de putere.

Cerceii de argint Poppy Love pot fi asortați cu succes oricărei ținute de zi, ba chiar și celor office, oferindu-vă un aer romantic subtil, ce va atrage doar privirea celui înclinat spre detalii. Cerceii de argint cu maci se dovedesc a fi o piesă statement de o finețe deosebită, potrivită persoanelor care pun accent pe delicatețe și își doresc să adauge o pată de culoare look-ului pe care îl abordează zi de zi.

Materiale: Argint 925, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice: diametrul 12 mm, sistem de închidere cu șurub
Culori: negru, roșu, verde
Ambalaj: cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii: produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Pune o întrebare

Fii primul utilizator care scrie un review. Spune-ţi părerea acordând un rating acestui produs.

Scrie un review

Etichete: vara  cercei vara  flori mac  maci