Cercei argint Red Infinity

  • 144,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 5-7 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Cerceii de argint Red Infinity de-abia așteaptă să accesorizeze cu stil ținuta oricărei femei moderne, care nu evită să iasă în evidență, cu fiecare nouă ocazie potrivită. Frumusețea și delicatețea florală se împletesc de minune cu stilul inedit în care sunt lucrați și cromatica îndrăzneață, creând un melanj perfect de caracteristici care te vor scoate, fără doar și poate, din anonimat.

Lucrați integral de mână, cu deosebită pricepere și atenție la fiecare detaliu, pe suport dublu din argint și înnobilați cu subtila strălucire a pietrelor Swarovski, cerceii de argint cu flori Red Infinity se vor dovedi a fi una dintre cele mai versatile și totodată inedite noi adiții din cutia de bijuterii a oricărei iubitoare de frumos.

Fie că vrei să completezi o ținută romantică, vaporoasă, păstrând stilul floral, ori cauți să obții chiar opusul, accesorizând o ținută all black prin pata de culoare potrivită, cerceii de argint Red Infinity te vor ajuta să desăvârșești cu ușurință look-ul pe care mizezi pentru a impresiona, în orice circumstanțe.

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925, argilă polimerică, cristale Swarovski
Dimensiuni şi detalii tehnice lățime 16 mm, lungime totală cercei 30 mm, sistem de închidere cu șurub
Culori roșu, gri
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Cercei argint Red Infinity

Pune o întrebare

Review-uri (0) Cercei argint Red Infinity

Scrie un review

Notă