Cercei argint Red Infinity

Din Argint 925, argil─â polimeric─â, cristale Swarovski

  • 158,00 Lei

Disponibil dup─â 10 Martie 2021

Cerceii de argint Red Infinity de-abia a╚Öteapt─â s─â accesorizeze cu stil ╚Ťinuta oric─ârei femei moderne, care nu evit─â s─â ias─â ├«n eviden╚Ť─â, cu fiecare nou─â ocazie potrivit─â. Frumuse╚Ťea ╚Öi delicate╚Ťea floral─â se ├«mpletesc de minune cu stilul inedit ├«n care sunt lucra╚Ťi ╚Öi cromatica ├«ndr─âznea╚Ť─â, cre├ónd un melanj perfect de caracteristici care te vor scoate, f─âr─â doar ╚Öi poate, din anonimat.

Lucra╚Ťi integral de m├ón─â, cu deosebit─â pricepere ╚Öi aten╚Ťie la fiecare detaliu, pe suport dublu din argint ╚Öi ├«nnobila╚Ťi cu subtila str─âlucire a pietrelor Swarovski, cerceii de argint cu flori Red Infinity se vor dovedi a fi una dintre cele mai versatile ╚Öi totodat─â inedite noi adi╚Ťii din cutia de bijuterii a oric─ârei iubitoare de frumos.

Fie c─â vrei s─â completezi o ╚Ťinut─â romantic─â, vaporoas─â, p─âstr├ónd stilul floral, ori cau╚Ťi s─â ob╚Ťii chiar opusul, accesoriz├ónd o ╚Ťinut─â all black prin pata de culoare potrivit─â, cerceii de argint Red Infinity te vor ajuta s─â des─âv├ór╚Öe╚Öti cu u╚Öurin╚Ť─â look-ul pe care mizezi pentru a impresiona, ├«n orice circumstan╚Ťe.

Specifica┼úii ┼či detalii pentru acest produs

Materiale Argint 925, argil─â polimeric─â, cristale Swarovski
Dimensiuni ┼či detalii tehnice l─â╚Ťime 16 mm, lungime total─â cercei 30 mm, sistem de ├«nchidere cu ╚Öurub
Culori roșu, gri
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specifica┼úii produs ├«nso┼úit de factur─â ┼či certificat de garan┼úie

├Äntreb─âri ┼či r─âspunsuri utile

Pune o întrebare

Review-uri (0)

Scrie un review

Not─â