Cercei inox Winter Wonderland

Din inox (o╚Ťel inoxidabil), argil─â polimeric─â, m─ârgele de sticl─â, cristale Swarovski

  • 79,00 Lei

Disponibil dup─â 10 Martie 2021

Cerceii din inox Winter Wonderland sunt visul oric─ârei iubitoare de s─ârb─âtori, iarn─â, fulgi de z─âpad─â ╚Öi festivit─â╚Ťi.

Purt├ónd ├«n ei ceva din frumuse╚Ťea contrastelor de basm din Alb─â-ca-Z─âpada ╚Öi ├«nc─â ceva ├«n plus, din str─âlucirea curat─â a unui t─âr├óm de ghea╚Ť─â, cerceii Winter Wonderland sunt un melanj delicat ╚Öi inedit, o adev─ârat─â ├«nc├óntare pentru cel ce ├«i prive╚Öte.

Ca toate produsele noastre, și aceștia sunt lucrati integral manual, cu mare pricepere și migală, tema de iarnă fiind modelată din argilă polimerică și înnobilată cu mărgele din sticlă de un alb imaculat și stralucitoare cristale Swarovski.

Alegerile cromatice deosebite, forma elegant─â ╚Öi caracterul festiv ╚Öi rafinat fac din cerceii Winter Wonderland o pereche de bijuterii must-have ale sezonului de iarn─â, put├ónd accesoriza de minune orice ╚Ťinut─â aleas─â. De asemenea, cerceii din inox Winter Wonderland pot fi ├«n cadou minunat de g─âsit ├«ntr-o diminea╚Ť─â de Cr─âciun, sub brad.

Contrastul puternic dintre fundalul de alb pur și culorile modelului - de altfel, culorile reprezentative Crăciunului, roșu și verde - garantează faptul că nu vei fi trecută cu vederea, în orice context ai alege să te afișezi purtând aceste bijuterii.

Specifica┼úii ┼či detalii pentru acest produs

Materiale inox (o╚Ťel inoxidabil), argil─â polimeric─â, m─ârgele de sticl─â, cristale Swarovski
Dimensiuni ┼či detalii tehnice l─â╚Ťime 18 mm, lungime aproximativ 4,5 cm
Culori alb, roșu, verde
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specifica┼úii produs ├«nso┼úit de factur─â ┼či certificat de garan┼úie

├Äntreb─âri ┼či r─âspunsuri utile

Pune o întrebare

Review-uri (0)

Scrie un review

Not─â