Cercei lungi cu șurub Floral Fantasy

Tije cu șurub Argint 925, decor handmade argilă polimerică

  • 159,00 Lei

Obține 15% REDUCERE Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cuponul.

Adaugă la Favorite

Pune o întrebare

Fără TVA: 159,00 Lei

De-a lungul timpului, florile au fost mereu simboluri ale dragostei, prieteniei și compasiunii, completând orice sărbătoare cu grația lor.

Florile au puterea de a îmbunătăți starea noastră de spirit, de a avea proprietăți vindecătoare și de a ne revitaliza.

Acum te poți bucura de frumusețea florilor și le poți purta alături de tine în orice moment al anului, aducând o notă de prospețime și luminând privirile celor din jur. Delicați și rafinați, cerceii lungi cu șurub Floral Fantasy cu motive florale, devin prietenii fideli ai garderobei tale. Indiferent dacă alegi un look romantic, elegant sau clasic, acești cercei cu flori nu vor trece neobservați.

Realizați manual, cerceii lungi Floral Fantasy sunt unicat, datorită atenției la detalii și a materialelor de înaltă calitate utilizate în procesul lor de fabricație, cum sunt argintul și argila polimerică.

Cerceii cu șurub Floral Fantasy se adresează femeilor moderne, romantice și active, care îmbină cu eleganță clasicul cu feminitatea și un strop de joacă. Aceștia reprezintă un accesoriu delicat, lucrat cu pasiune și migală, perfect pentru persoanele atente la detalii și îndrăgostite de frumusețea naturii.
Materiale: Tije cu șurub Argint 925, decor handmade argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice: Lungime 5,5 cm, lățime 2,5 cm, tijă cu sistem de închidere fluturaș, gramaj 1 cercel 2,2 g.
Culori: Alb, roșu, roz, albastru, verde
Ambalaj: cutie pentru bijuterii sau ambalare cadou
Alte specificaţii: produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Pune o întrebare

Fii primul utilizator care scrie un review. Spune-ţi părerea acordând un rating acestui produs.

Scrie un review