Materiale
1 31
2 2
3 9
8 1
Tip închizători
18 4
19 4
Culori cristal Swarovski
13 3
14 2
16 1
17 1
15 2
Motive
9 23
10 4
11 1
Pre╚Ť
Pre╚Ť: Lei65 ÔÇö Lei169

Cercei argint

Cercei din argint 925, cercei unicat lucra╚Ťi handmade cu dragoste ╚Öi pricepere pentru toate gusturile, ocaziile, personalitate sau stil unic, crea┼úii originale.

Cercei argint 1 - 39 din 41 (2 pagini)

Cercei argint Atellier

Cerceii no╚Ötri sunt lucra╚Ťi handmade pe baz─â de argint 925, nef─âc├ónd rabat nici de la estetic─â, nici de la calitate, a╚Öa cum v-am obi╚Önuit. Tocmai din acest motiv, cercerii din argint nu reprezint─â doar ni╚Öte accesorii moderne ╚Öi de efect, ci ╚Öi o investi╚Ťie pre┼úioas─â pe termen lung.

Utilizarea argintului 925 ├«n cercei a fost de-a lungul istoriei mai degrab─â un privilegiu al claselor nobiliare. Aceasta pentru c─â ╚Öi argintul, similar aurului, este un metal pre╚Ťios care ├«n afar─â de aspectul deosebit, poate constitui o achizi┼úie care nu se depreciaz─â.

Cerceii de argint Atellier sunt unicat, lucra╚Ťi cu dragoste ╚Öi priceperea dob├óndit─â ├«n urma anilor de experien╚Ť─â, dedicare ╚Öi execu╚Ťie. Realizarea lor se poate traduce ├«n zeci de ore de lucru, ├«ns─â nu am schimba nicio secund─â. P├ón─â la urm─â, avea mare dreptate Confucius c├ónd spunea: "dac─â-╚Ťi place ceea ce faci, nu vei munci nici o singur─â zi din via╚Ťa ta". E valabil ╚Öi pentru noi, ╚Öi credem c─â asta se vede ├«n rezultatele noastre.

Printre paginile ce ╚Ťi se deschid un fa╚Ť─â, po╚Ťi g─âsi cercei din argint unicat, pentru toate gusturile ╚Öi toate ocaziile, pentru orice tip de personalitate sau stil. Orice femeie are, la modul cel mai frumos cu putin╚Ť─â, mai multe fe╚Ťe, toate la fel de naturale. Fiecare dintre noi are momente ├«n care ├«╚Öi las─â descoperite vulnerabilitatea ╚Öi latura sensibil─â, ori ├«n care se arat─â juc─âu╚Ö─â ╚Öi copil─âroas─â, elegant─â ╚Öi profesionist─â, ori are nevoie s─â se simt─â admirat─â, sexi ╚Öi seduc─âtoare.

Alege s─â fii distinct─â, alege s─â fii tu, iar noi ├«╚Ťi vom oferi cu drag bijuteria care s─â ├«╚Ťi oglindeasc─â perfect frumuse╚Ťea unic─â, indiferent de look-ul pe care ├«╚Ťi dore╚Öti s─â ├«l abordezi.