Cercei argint Blue Grace

  • 115,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 5-7 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Prin tonuri de albastru, alb și verde crud, cerceii de argint Blue Grace rămân în atenția oricărei iubitoare de frumos drept vestitori ai primăverii, sau, de ce nu, modalitatea perfectă de a o putea păstra alături, tot timpul anului. 

Simbolurile florale delicate care decorează pandantivul sunt create integral manual și dispuse cu pricepere și migală pe suport de argint, în aceste tablouri micuțe ce-ți pot purta cu tine o adiere primăvăratică. 

Tonurile vesele și forma aleasă oferă cerceilor de argint Blue Grace posibilitatea de a fi purtați în orice context, accesorizând cu același succes o gamă foarte largă de ținute. 

În concluzie, dacă îți plac florile, culorile vii și lucrurile făcute de mână, cu maximă atenție la detalii, atunci cerceii de argint Blue Grace pot deveni cei mai de nădejde aliați ai inspirației tale vestimentare, începând de astăzi!

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul bazei 16 mm, lungime totală 30 mm, sistem de închidere cu tortițe cârlig sau varianta de sistem închidere cu șurub
Culori violet, albastru, verde
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Cercei argint Blue Grace

Pune o întrebare

Review-uri (0) Cercei argint Blue Grace

Scrie un review

Notă