Cercei Cherry Blossom pe suport mare din argint

Argint 925, decor handmade cu argilă polimerică

  • 189,00 Lei

Primește o reducere de 15% REDUCERE acum. Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a obține codul.

Adaugă la Favorite

Pune o întrebare

(3 review-uri)

Fără TVA: 189,00 Lei

Decorați integral de mână, cu atenție la detalii, pe suport mare de argint, cerceii Cherry Blossom cu flori şi ramuri de cireș, pot aminti de primele zile colorate de primăvară, când florile parfumate se înșiră pe crengi.

Fie că ești o romantică, o iubitoare de culori intense, ai ajuns exact unde trebuie.

În majoritatea culturilor, florile de cireș simbolizeaza fertilitatea, fericirea și sărbătoarea. În Japonia, ele sunt considerate flori naționale, reprezentând frumusețea, curtoazia și modestia. În China, florile de cireș reprezintă, în mod tradițional, frumusețea feminină, însă sunt asociate și cu ideea puterii sau a dominării feminine. În cadrul limbajului chinezesc al florilor, florile de cireș sunt adesea un simbol al dragostei.

Astfel, dacă ai în viața ta o astfel de femeie, frumoasă și puternică sau te regăsești chiar tu în descriere, e foarte probabil ca cerceii de argint cu florare de cireș să fie exact ceea ce cauți.

Materiale: Argint 925, decor handmade cu argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice: diametrul 18 mm, lungime totală 25 mm, tortițe cercei închise - sistem de închidere leverback
Culori: turcuaz, roz, maro
Ambalaj: cutie pentru bijuterii sau ambalare cadou
Alte specificaţii: produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Pune o întrebare

Lacatus Erika - 22.07.2022

Awesome. Sunt o mare iubitoare a lucrului de mana si acesti cercei prin finetea si precizia lor m-au surprins la maxim. Multumesc.

Anastasia G - 13.06.2020

Multumesc, sunt delicati si neasteptat de frumosi in realitate.

Stefana Alban - 17.01.2019

Cercei deosebit de frumosi, ce ies in evidenta, lucrati cu migala, atentie si un pic de suflet :) Sunt foarte incantata de ei! Recomand cu drag!

Scrie un review