Cercei argint cu cristale Swarovski Bright Day

  • 164,00 Lei

Disponibilitate: În Stoc

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Cerceii din argint și cristale Swarovski Bright Day sunt niște accesorii de efect, deosebite și prețioase, demne să îți însoțească cea mai specială rochie pe care o vei purta vreodată, în cea mai senină zi dintre toate.

Eleganți și impecabil lucrați, înnobilați de modelul decorativ rafinat, realizat integral manual din zeci de cristale Swarovski, cerceii Bright Day pot fi un punct de atracție în sine. Vor arăta minunat în fotografii, vor fi admirați și complimentați de invitați, vor completa de minune ținuta ta imperială și, mai important decât orice, îți vor asigura distincția necesară, în acea zi atât de specială.

Alegerea cromatică a fost făcută pentru a adăuga apariției tale ceva din prospețimea cerului senin, din libertatea și calmul său, această pereche minunată de cercei putând fi totodată elementul care va reprezenta "something blue" în ansamblul ales, dacă vei alege să optezi pentru respectarea acestei tradiții.

Indiferent care îți este stilul, care este modelul de rochie ales sau în ce tip de personalitate te încadrezi, cerceii din argint și cristale Swarovski Bright Day vor face dreptate zilei speciale în care veți alege să îi porți. Iar singurul lucru care îi poate eclipsa este zâmbetul tău. Ori, cel puțin, asta îți dorim!

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925, cristale Swarovski
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 16 mm, lungime totală 28 mm
Culori cristale Swarovski aquamarine, cristale Swarovski aurora boreala
Ambalaj cutie de bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Cercei argint cu cristale Swarovski Bright Day

Pune o întrebare

Review-uri (0) Cercei argint cu cristale Swarovski Bright Day

Scrie un review

Notă