Cercei Pure Romance

Argint 925, cristale sticlă

(1 review-uri)
  • 179,00 Lei
Disponibilitate: La comandă în 3-5 zile
Livrare: 15 Lei, gratuit peste 250 Lei

Fie că se apropie ziua cea mare sau cauți un cadou absolut deosebit pentru o persoană foarte apropiată, cerceii din argint și cristale Swarovski Pure Romance sunt fără doar și poate o alegere sigură și corectă, pentru orice viitoare mireasă.

Lucrați pe bază de metal prețios și decorați integral manual în formă de lacrimă, cu migală și o deosebită atenție acordată fiecărui detaliu, cerceii de argint  Pure Romance se potrivesc oricărei mirese care își dorește să emane eleganță, rafinament și, totodată, prospețime, în ziua în care va îmbrăca cea mai specială rochie a vieții sale.

Tehnica handmade prin care sunt realizați, împreună cu aspectul somptuos și forma delicată, fac din această piesă de bijuterie statement o adevărată operă de artă, așezată la urechile unei doamne cu adevărat norocoase. Cerceii pentru mireasă din argint și cristale Swarovski sunt prețioși, valoroși și nobili, însă se păstrează totodată mai la îndemână decât oricând, prin accesibilitate și raport calitate-preț.

Ca piesă originală unicat, prin caracterul tehnicii individuale de producție manuală, cerceii de argint cu cristale Swarovski Pure Romance pot acompania cu mândrie o rochie simplă și delicată, chiar alături de un pandantiv asortat, sau una ceva mai sofisticată, dacă se optează pentru un decolteu neaccesorizat.
Alege să strălucești precum o stea, în ziua la care ai visat dintotdeauna. Este ziua voastră, este ziua TA!

Specificaţii şi detalii pentru acest produs

Materiale Argint 925, cristale sticlă
Dimensiuni şi detalii tehnice lățime 10 mm, lungime totală 35 mm
Culori cristale din sticla
Ambalaj cutie de bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări şi răspunsuri

Pune o întrebare

Cod verificare

Review-uri (1)

Scrie un review