Cercei argint cu cristale Swarovski Pure Romance

(1 review-uri)
  • 149,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 10-15 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Fie că se apropie ziua cea mare sau cauți un cadou absolut deosebit pentru o persoană foarte apropiată, cerceii din argint și cristale Swarovski Pure Romance sunt fără doar și poate o alegere sigură și corectă, pentru orice viitoare mireasă.

Lucrați pe bază de metal prețios și decorați integral manual, cu migală și o deosebită atenție acordată fiecărui detaliu, cerceii de argint  Pure Romance se potrivesc oricărei mirese care își dorește să emane eleganță, rafinament și, totodată, prospețime, în ziua în care va îmbrăca cea mai specială rochie a vieții sale.

Tehnica handmade prin care sunt realizați, împreună cu aspectul somptuos și forma delicată, fac din această piesă de bijuterie statement o adevărată operă de artă, așezată la urechile unei doamne cu adevărat norocoase. Cerceii pentru mireasă din argint și cristale Swarovski sunt prețioși, valoroși și nobili, însă se păstrează totodată mai la îndemână decât oricând, prin accesibilitate și raport calitate-preț.

Ca piesă originală unicat, prin caracterul tehnicii individuale de producție manuală, cerceii de argint cu cristale Swarovski Pure Romance pot acompania cu mândrie o rochie simplă și delicată, chiar alături de un pandantiv asortat, sau una ceva mai sofisticată, dacă se optează pentru un decolteu neaccesorizat.
Alege să strălucești precum o stea, în ziua la care ai visat dintotdeauna. Este ziua voastră, este ziua TA!

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925, cristale Swarovski, ciment pentru cristale
Dimensiuni şi detalii tehnice lățime 10 mm, lungime totală 35 mm
Culori cristale Swarovski crystal
Ambalaj cutie de bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Cercei argint cu cristale Swarovski Pure Romance

Pune o întrebare

Review-uri (1) Cercei argint cu cristale Swarovski Pure Romance

Scrie un review

Notă