Cercei Enchanted Flowers

Argint 925, argilă polimerică

  • 179,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 3-5 zile

Livrare prin curier: 15 Lei, gratuit peste 250 Lei

Cerceii de argint Enchanting Flowers sunt frumoși, colorați și unici precum spiritul tău! Atât de primăvăratici cât să lumineze orice încăpere, atât de inediți cât să însuflețească orice ținută, atât de versatili cât să nu fie nevoie să te desparți de ei, indiferent ce stil ai aborda. Atât. Și nimic mai mult. 

Ca toate celelalte produse pe care le poți regăsi pe acest site, cerceii de argint cu flori Enchanting Flowers sunt lucrați integral de mână, cu pasiune și pricepere, cu maximă atenție acordată fiecărui detaliu.

Prin procesul amplu de creație se asigură unicitatea fiecărui produs, nicio lucrare neputând fi recreată cu fidelitate de 100%. Spre deosebire de multe alte domenii însă, aici trăim avantajul de a nu fi nevoie de fidelitate - ba chiar din contră - când vine vorba de micile și prețioasele noastre bijuterii.

Niciodată nu ți-a stat mai la îndemână un cadou mai inspirat, meșteșugit cu dragoste special pentru viitoarea sa purtătoare. Așa că ce mai aștepți?

 

Specificaţii şi detalii pentru acest produs

Materiale Argint 925, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul 18 mm, lungime totală 30 mm, tortițe închise - sistem de închidere leverback, bază rotundă mobilă
Culori albastru-turcuaz, roz, verde
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări şi răspunsuri

Pune o întrebare

Cod verificare

Review-uri (0)

Scrie un review

Notă