Cercei argint Little Rainbow Drops

  • 119,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 5-7 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Frumusețea explozivă a cerceilor de argint Little Rainbow Drops abundă de culori, pentru ca personalitatea ta fulminantă să fie reprezentată exact așa cum se cuvine. 

Lucrați cu măiestrie, de mâini atente și pricepute, cerceii de argint Little Rainbow Drops se adresează tuturor doamnelor și domnișoarelor cărora le place să își afișeze zâmbetul drept cel mai de preț accesoriu, iar atitudinea lor pozitivă e parte din trademark-ul personal, însă și celor care  preferă bijuteriile de mai mici dimensiuni. 

Veseli și inediți, cu un design deosebit și modern, se asortează de minune cu orice stil vestimentar și pot înveseli chiar și cea mai sobră ținută, fără să o încarce. Astfel, amatoarele de bijuterii subtile, care nu sunt totuși dispuse să facă niciun compromis la capitolele culoare, originalitate și calitate, vor descoperi în cerceii Little Rainbow Drops cea mai potrivită combinație. 

Pentru o variantă mai extravagantă a aceluiași model, puteți vedea în sugestii și cerceii asimetrici Rainbow Drops.

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925, argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul interior 12 mm, diametrul exterior 14 mm, lungime totală 24 mm, sistem de închidere leverback cu tortițe închise
Culori bleumarin, turcuaz, roz, portocaliu, galben, verde
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Cercei argint Little Rainbow Drops

Pune o întrebare

Review-uri (0) Cercei argint Little Rainbow Drops

Scrie un review

Notă