Cercei Little Rainbow Drops

Argint 925, decor handmade cu argilă polimerică

  • 119,00 Lei
Disponibilitate: În stoc
Livrare: 15 Lei, gratuit peste 250 Lei

Frumusețea explozivă a cerceilor de argint Little Rainbow Drops abundă de culori, pentru ca personalitatea ta fulminantă să fie reprezentată exact așa cum se cuvine. 

Lucrați cu măiestrie, de mâini atente și pricepute, cerceii de argint Little Rainbow Drops se adresează tuturor doamnelor și domnișoarelor cărora le place să își afișeze zâmbetul drept cel mai de preț accesoriu, iar atitudinea lor pozitivă e parte din trademark-ul personal, însă și celor care preferă bijuteriile de mai mici dimensiuni. 

Veseli și inediți, cu un design deosebit și modern, se pot asorta remarcabil cu orice stil vestimentar și pot înveseli chiar și o ținută sobră fără să o încarce. Astfel, amatoarele de bijuterii subtile, care nu sunt totuși dispuse să facă niciun compromis la capitolele culoare, originalitate și calitate, vor descoperi în cerceii Little Rainbow Drops o combinație potrivită. 

Pentru o variantă mai extravagantă a aceluiași model, puteți vedea în sugestii și cerceii asimetrici Rainbow Drops.

Specificaţii şi detalii pentru acest produs

Materiale Argint 925, decor handmade cu argilă polimerică
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul interior 12 mm, diametrul exterior 14 mm, lungime totală 24 mm, sistem de închidere leverback cu tortițe închise
Culori bleumarin, turcuaz, roz, portocaliu, galben, verde
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări şi răspunsuri

Pune o întrebare

Cod verificare

Review-uri (0)

Scrie un review

Etichete: vara, cercei vara, flori colorate