Cercei argint Poppy Flower

  • 136,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 5-7 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Cerceii de argint Poppy Flower, unici și deosebiți, sunt lucrați integral de mână, ca toate produsele noastre, pe suport de argint, fiind totodată unul dintre produsele care necesită cea mai mare atenție și migală în recrearea cât mai fidelă a formei florii de mac.

Floarea delicată, și minunata simbolistică ce-i stă  alături, pot transforma orice ținută într-una deosebită, cu un impact senzorial puternic. Iar în ceea ce o privește pe purtătoarea sa, pe lângă finețea caracteristică acestei reprezentări florale, se adaugă parfumul pasiunii și doza potrivită de mister, pe care orice doamnă ar trebui sa le poată emana, zi de zi.

Cerceii Poppy Flower sunt fără doar și poate de impact, reușind să îmbine cu succes frumusețea clasică și tehnica modernă, transformându-se astfel într-un cadou minunat pentru orice vârstă.  Având semnificaţii dintre cele mai variate, macul simbolizează frumuseţea şi gingăşia persoanei căreia îi este oferit, fiind considerat, până în zilele noastre, floarea dragostei pasionale. Unde mai pui că cerceii de argint cu maci îți permit să porți o fărâmă de vară la ureche, întregul an?

 

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925, argilă polimerică, cristale Swarovski
Dimensiuni şi detalii tehnice lățime 20 mm, lungime totală 35 mm, sistem de închidere leverback cu tortițe închise
Culori roșu, negru, verde
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Cercei argint Poppy Flower

Pune o întrebare

Review-uri (0) Cercei argint Poppy Flower

Scrie un review

Notă