Cercei argint Poppy Passion

  • 98,00 Lei

Disponibilitate: La comandă în 5-7 zile

Livrare: 19 Lei, GRATUIT la comandă peste 190 Lei

Cerceii de argint Poppy Passion sunt despre iubirea pentru minunatele și fragilele flori roșii și pasiunea pe care o reprezintă.

În culturile străvechi, macul este des întâlnit, având una dintre cele mai diverse simbolistici. Astfel, atât romanii cât şi grecii considerau macii un simbol al dragostei. Romanii îi considerau chiar adjuvanți în tratarea rănilor sufletești, dobândite din dragoste, iar grecii îi vedeau ca pe un semn al fertilităţii, dătători de sănătate şi de putere.

Având semnificaţii dintre cele mai variate, macul simbolizează frumuseţea şi gingăşia persoanei căreia îi este oferit, fiind considerat, până în zilele noastre, floarea dragostei pasionale. Iată de ce nu poți da greș cu un astfel de cadou, creat cu deosebită migală, pentru femeia iubită.

Cerceii de argint Poppy Passion sunt lucrați integral de mână și se dedică oricărei femei în care focul interior arde mai tare decât ar spune-o orice aparență, femeii cu spirit puternic și suflet ușor ca o petală de mac.

Acesta este un produs handmade, unicat, realizat pe comandă. Pot exista ușoare diferențe între produsul comandat de dumneavoastră și produsul afișat în poze. Încercăm să ne asigurăm că fotografiile produselor sunt conforme cu realitatea, însă fiecare monitor poate afișa culorile puțin diferit, astfel că este posibil ca ceea ce vedeți pe ecran să difere foarte ușor față de culorile produsului original.

Detalii despre această bijuterie
Materiale Argint 925, argilă polimerică, cristale Swarovski
Dimensiuni şi detalii tehnice diametrul exterior 14 mm, diametrul interior 12 mm, sistem de închidere cu șurub
Culori roșu, alb, verde
Ambalaj cutie pentru bijuterii
Alte specificaţii produs însoţit de factură şi certificat de garanţie

Întrebări pentru Cercei argint Poppy Passion

Pune o întrebare

Review-uri (0) Cercei argint Poppy Passion

Scrie un review

Notă